ANA BUČEVIĆ PRVI PUT ZA MEDIJE U SRBIJI NA TV K1: O tome kako u njenoj realnosti nema korone i kako biti mudar roditelj
Foto: Printsktin

ANA BUČEVIĆ PRVI PUT ZA MEDIJE U SRBIJI NA TV K1: O tome kako u njenoj realnosti nema korone i kako biti mudar roditelj

Zabava -

Ana Bučević, najpopularnija regionalna motivaciona govornica, gostovala je sinoć u emisiji ,,Šta sam tebi & Ko sam sebi`` na televiziji K1. Ona je skeptičnom voditelju Ivanu Stankoviću pokušala da objasni učenje po kome svako od nas živi u svojoj realnosti sastavljenoj od ličnih ubeđenja i kako svi doživljavamo isključivo ono u šta verujemo.

Ana je autorka poznatog Youtube kanala ,,Safari duha’’ i zagovornik zakona privlačenja. Smatra da svi mi sami kreiramo našu stvarnost i da uvek možemo uz pomoć emocija kao vodilja promeniti svoje misli. Važno je birati percepciju, koja dalje određuje našu stvarnost. Ona ljude definiše kao energetska bića u vibracijskom svemiru koji kreiraju sopstvena uverenja.

,,Zdrava ljubav prema sopstevnoj ličnosti podrazumeva preispitivanje postupaka i težnju da budeš najbolja verzija sebe’’, poručila je gledaocima.

Govoreći o roditeljstvu, istakla je značaj emocionalne inteligencije i navela da sami roditelji moraju biti srećni i ostvareni kako bi vaspitali takvu decu. ,,Mudar roditelj prvo radi na sebi’’, poručila je, uz pitanje: ,,Ako roditelj radi ono što ne voli, kako će odgojiti dete koje radi ono što voli?’’

Na svom primeru je pokazala kako je moguće okončati brak u ljubavi: ,,Onog trena kada nisam živjela istinsko povjerenje, ja sam se odlučila razvesti. Mogu se razvesti četrdeset četiri puta ako treba, ali disaću ljubav do kraja života’’.

Objašnjavajući svoje poglede na realnost, u jednom trenutku je čak je otišla i toliko daleko da je svojom izjavom šokirala voditelja: ,,Ne može te spucati koronavirus ako u njega ne vjeruješ. Ono u šta ne vjeruješ ne postoji.’’

Iako je za mnogobrojne guru za prevazilaženje svakodnevnih životnih problema, a za druge je vrlo kontraverzna ličnost. Ekskluzivno i po prvi put za medije u Srbiji izjavila je da protiv nje nikada nije podignuta tužba od strane hrvatskog ministarstva zdravlja za nadrilekarstvo i da su u pitanju bili samo medijski naslovi.

Da li je Ivan Stanković do kraja ustvari ,,osvestio’’ život vredan življenja pogledajte u nedelju, 7. juna, od 22 časa na K1 televiziji ili na YouTube kanalu.

(Promo - tekst / Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja