POSLE MIRISA NJENE VAGINE, SLEDI NOVO IZNENAĐENJE: Gvinet prodaje sveću sa mirisom njenog ORGAZMA! (FOTO)
Foto: EPA, Shutterstock

BIZARNO

POSLE MIRISA NJENE VAGINE, SLEDI NOVO IZNENAĐENJE: Gvinet prodaje sveću sa mirisom njenog ORGAZMA! (FOTO)

Zabava -

Gvinet Paltrou (47) nedavno je pokrenula prodaju svojih personalnih sveća, ovaj put sa mirisom svog orgazma!

foto: Profimedia

Pre nekoliko meseci glumica je izavala pravu pometnju kada je pokrenula prodaju sveća sa mirisom svoje vagine. Kako ih je rasprodala u rekordnom roku, nastavila je sa ovim biznisom i to sa još bizarnijom idejom.

foto: Profimedia

Gvinet je gostujući kod Džimija Felona predstavila svoj novi proizvod koji je šokirao mnoge. Najpre je voditelj rekao kako je već isprobao neke njene proizvode, posebno tretmane za lice, a potom je pecnuo glumicu i rekao da mu se dopada šta je uspela zahvaljujući svojoj filmskoj karijeri. Kako bi mu vratila, Gvinet je pokazala novu sveću na kojoj piše "miriše kao moj orgazam" i rekla da će mu je dati besplatno kako bi je poklonio svojoj supruzi. Ona je otkrila i da je pakovanje sveće ukrašeno slikom vatrometa, što je sasvim prikladno kada je ovaj proizvod u pitanju.

foto: Printscreen

Nova sveća je već stavljena u ponudu na njenom sajtu. Za sada je dostupna samo u SAD-u i prodaje se za 75 dolara. Na sajtu piše da sveća ima mirisnu notu "pikantnog grejpfruta, nerolija i barut čaja, sa mirisom turske ruže, da bi se dobio miris koji je seksi, iznenađujuć i veoma zarazan". Gvinetin brend inače je često kritikovan od strane zdravstvenih profesionalaca, zbog neistinitih tvrdnja o zdravlju, poput priče o važnosti takozvanog orošavanja ženskog polnog organa, kao i priče o korišćenju vaginalnih jaja.

Kurir.rs/ J. Stuparušić/ Foto: EPA, Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track