Najnovije vesti

RETROGRADNI MARS DO 15. NOVEMBRA ISKUŠAVA NAŠU SNAGU! Evo kako svaki HOROSKOPSKI znak može da se bori sa BESOM i HAOSOM
Foto: Profimedia, Facebook Printscreen

Astrologija

RETROGRADNI MARS DO 15. NOVEMBRA ISKUŠAVA NAŠU SNAGU! Evo kako svaki HOROSKOPSKI znak može da se bori sa BESOM i HAOSOM

Zabava

Retrogradni Mars u Ovnu 2020. godine već je počeo da se događa 9. septembra i trajaće još dva meseca, sve do 15. novembra 2020. Kad se planeta počne kretati retrogradno, astrolozi uvek upozoravaju da je bolje izbegavati neke akcije.

Mars u Ovnu se fokusira na našu moć, shodno tome, svaka osoba će nekako videti ovaj aspekt kako prolazi kroz neke refleksije i transformacije od septembra do novembra 2020. Moraćete da preuzmete odgovornost za svoj život.

Energiju koju možete da osećate mogu biti distrakcija, bes, pa tako mogu da se iznedre neki problemi i tuče, ali osećaće i pozitivnu energiju, a ako se fokusirate i savladate sav bes možete rešiti sve probleme.

foto: Promo

Šta treba da radite

  • Ne odgovarajte na izazove;
  • Ne žurite;
  • Radite na pronalaženju rešenja;
  • Budite fleksibilni prema promenama;
  • Čuvajte se;
  • Vodite računa o svom zdravlju, posebno u vezi sa glavom.

OVAN

Vreme je da budete mudri. Imate veliku šansu da svoju unutrašnju energiju transformišete u nešto pozitivnije. Imate moć da pokrenete nešto moćno, bilo da počnete da vežbate i brinete o svom telu, ili da započnete novi projekat. Budite oprezni i ne započinjte nikakve borbe, izgubićete ih.

BIK

Ovaj uticaj će se fokusirati na vaše podsvesne aspekte, što znači da biste mogli imati neke uvide u snove. Možda su snovi o tuči, što je u redu, pustite da vaš um obrađuje energije vaše podsvesti. To je proces zarastanja. Delujete mirno, ali u stvari niste. Trenutak je da se suočite sa svojom besnom stranom i iskoristite tu energiju za snagu.

BLIZANCI

Retrogradni Mars će uticati na vaš društveni život, što znači da možete imati problema sa prijateljima. To može rezultirati svađom.Trebalo bi da iskoristite energiju da se prisetite starih snova i da krenete da ih ostvarujete. To je jedan od najboljih trenutaka za to!

RAK

Uticaj retrogradnog Marsa u Ovnu 2020. godine može rezultirati problemima sa očinskim figurama, svađa sa ocem ili šefom. Žene mogu imati problema sa muškarcima. Do decembra će se energija smiriti i moći ćete da prevaziđete sve izazove koji su vam se dogodili tokom ovog perioda.

foto: Profimedia

LAV

Mnogo promena i transformacija može da se dogodi sa vašim filozofskim uverenjima, visokom obrazovanju ili putovanjima. Uz to, konjunktura će vas učiniti nezaustavljivim, što znači da ćete se svađati sa bilo kim ko vam se nađe na putu. Možete upisati neki kurs ili čak da odlučite da studirate u inostranstvu. Možete putovati, promeniti svoje planove ili pa čak da promenite svoj život iz korena i počnete novi život u inostranstvu.

DEVICA

Vaša pozitivna energija pretvoriće nešto negativno u nešto pozitivno. Mars ima magiju oslobađanja trauma iz prošlosti, što je jedna od najboljih stvari koje se mogu dogoditi. Stoga je dobar trenutak da započnete i terapiju. Jedina stvar na koju morate biti posebno oprezni jeste novac. Ako imate zajmove ili hipoteke, možda ćete morati platiti veće iznose od onih za koje ste mislili da će ih imati. Dakle, pripremite se.

VAGA

Osećate da vas svi napadaju i samo disanjem borite se sa svetom. Diplomate ste, što često rezultira time da se ne zalažete za sebe ili izražavate svoja istinska mišljenja. Univerzum pokušava da vas učini jačim i samopouzdanijim, pa vas gura do krajnjih granica. Naučite kako se to radi sa dobrom energijom i naučićete lekciju. Takođe je moguće da ćete započeti novi posao zbog kojeg ćete biti pod dodatnim stresoma. Budite jaki, ovo je najbolji trenutak u celoj godini da to učinite i uspećete.

foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Na poslu može doći di velikih sukoba i to ne možete izbeći. Ostanite mirni, retrogradni Mars traje samo dva meseca. Iako ste znak transformacije, imate problema kada se vaš svakodnevni život menja, pa je trenutak da poradite na toj frustraciji i postanete i smireniji. Pazite i sa zdravljem.

STRELAC

Da li ste spremni da se oduprete ljubavi iz prošlosti? On ili ona će se vratiti, ali samo kako bi vam očitali lekciju, pa budite oprezni. Energija je za vas prilično pozitivna, zabavljaćete se i biće veoma mnogo akcije u krevetu. Ako imate decu, ona bi mogla da vam zadaju glavobolju, pa pokušajte da ostanete mirni.

JARAC

Znamo da vam treba pauza, ali to se još neće dogoditi. Jarci će imati intenzivnu i tešku 2020. Zapamtite, izaći ćete jači od svega! Argumente možete pronaći u svojoj kući ili porodici. Ako budete fleksibilniji u organizaciji života, moći ćete više da se opustite. Ostanite jaki!

VODOLIJA

Vodolija može da doživi sukobe sa braćom i sestrama ili ljudima koji mu žive u blizini. Važno je pogledati i preispitati način na koji prenosite svoje razmišljanja.

RIBE

Dva meseca ćete posvetiti novcu, a kod vas novac brzo dolazi i odlazi. Možda bi trebalo da u ovom periodu uložite velika sredstva, a dobitak možda očekujete u decembru.

foto: Shutterstock

kurir.rs/wemystic.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...