Pravo sa srpske oranice u tvoju omiljenu Chipsy kesicu!
Foto: Promo

Pravo sa srpske oranice u tvoju omiljenu Chipsy kesicu!

Zabava -

Toliko je jednostavno – Chipsy proizvodi se prave od 100% domaćeg krompira.

Izuzetan ukus Chipsy proizvoda nešto je na šta su potrošači u Srbiji već navikli, a nas je zanimalo šta je sve neophodno uraditi da bi se došlo do tako visokog i konstantnog kvaliteta proizvodnje. To što se Chipsy pravi od pažljivo odabranog domaćeg krompira – jedan je od glavnih razloga za prepoznatljivo kvalitetan ukus čipsa.

„Domaću proizvodnju krompira karakteriše kvalitetno zemljište, ali to je samo dobra osnova. Mi u kompaniji Marbo vodimo računa o svakom pojedinačnom koraku u procesu proizvodnje, pa od setve do vađenja krompira ne ispuštamo iz vida ni najmanju sitnicu “ – izjavila je za Blic Sanja Bušić, Senior marketing menadžer kompanije PepsiCo.

Stvari se, naravno, ne završavanju na njivi. Podjednako bitan deo jeste proces obrade krompira u fabrici.

„Proizvodnja samog čipsa je drugi deo priče. Koristeći svetsku recepturu za savršenu začinjenost, kao i optimalnu širinu sečenja, dobijamo prepoznatljivi ukus kome je nemoguće odoleti. Time se trudimo da na maksimalan način iskoristimo potencijal domaćeg krompira, koji sada možete naći u novim, redizajniranim kesicama, za još veći užitak u grickanju“ – zaključila je Bušić.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track