LAKO I BRZO DO STILIZOVANE BRADE: Uz ovaj gedžet u rukama, za tili čas postajte pravi profesionalac!
Foto: Promo

Ovo nije brijač, ovo je OneBlade

LAKO I BRZO DO STILIZOVANE BRADE: Uz ovaj gedžet u rukama, za tili čas postajte pravi profesionalac!

Zabava -

Uz pomoć ovog hibridnog uređaja, Philips OneBlade unosi revoluciju u brijanje jer vam omogućava da u svakom mmomentu i na svakom mestu vaša brada izgledata uredno i stilizovano.

Lepota i negovan izgled odavno više nisu rezervisani samo za nežniji pol!

foto: Promo

Savremen muškarac itekako želi da izgleda lepo i uredno. Jasno mu je da je prvi utisak koji ostavlja veoma bitan, da njime drugima šaljemo poruku. Zašitni znak jednih je sređena frizura, drugih dobro odelo ili cipele, a trećih negovana brada ili brkovi, po kojima su i drugima prepoznatljivi.

Nekada ranije biti muškarac koji se diči silizovanim brkovima ili bradom, nije bilo nimalo lako. Korišćenje aparata za brijanje i raznih mašinica bilo je toliko komplikovano i bolno, jer su maltene, čupale dlaku po dlaku. Samim tim i brijanje je predstavljalo veoma bolno iskustvo. Srećom, to je sada daleka prošlost.

Dobra vest je da je vremenom tehnologija napredovala toliko da sada brijanje aparatima omogućava skoro isti osećaj kao što je brijanje klasičnim brijačima. Baš zato u poslednje vreme naročito mlađi muškarci, koji shvataju prednost praktičnosti i funkcionalnosti, pribegavaju korišćenju električnih brijača koji svakom muškarcu olakšavaju brijanje, a ne oduzimaju previše vremena. Brijači koji su zasnovani na konceptu "tri u jedan" još su popularniji, jer obezbeđuju dodatni komfor. Zato je izbor mnogih muškaraca Philips OneBlade, hibrdni uređaj koji bukvalno uvodi revoluciju u dosadašnje brijanje, jer pomoću njega možete i brijete bradu, da je trimuje i da je oblikujete.

Praktičan je i jednostavan za korišćenje, i ima mnogo prednosti u odnosu na slične proizvode na tržištu. Najpre, brije bilo koju dužini brade. Prati konture lica i lako se probija čak i kroz gustu, dugačku bradu, podrezujući svaku dlačicu ravnomerno. Drugo, oštrice briju sa obe strane tako da se uređaj prilikom brijanja može povlačiti i na gore i na dole. Da bi se izbegla dosadna iritacija, na zaobljenim oštricama se nalazi glatki premaz. OneBlade trimuje, brije i oblikuje bradu, možete da se brijete na suvo ili mokro, sa ili bez pene, čak i dok se tuširate jer je uređaj vodootporan.

Takođe, ne manje bitno, ima i dvostruki sistem zaštite kože od posekotina.

foto: Promo

Zavisno od modela, baterija može da podrži rad od 45 do 90 minuta dok punjenje, zavisno od modela traje od osam sati kod osnovnih, do samo jedan sat kod PRO modela.

On nije brijač ili trimer, on je OneBlade, uređaj i za brijanje i za trimovanje i za oblikovanje brade !

Karakteristike OneBlade:

  • Zamenjive oštrice traju do 4 meseca
  • Vodootporna drška za mokru i suvu upotrebu, sa ili bez pene
  • Brijanje čak i pod tušem
  • Češljići za trimovanje različitih dužina
  • Dugotrajna baterija
  • Brzopokretna oštrica pomera se 200 puta u sekundi, čak i kroz najdužu bradu

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track