ZAVRŠENO SNIMANJE SERIJE PEVAČICA: Nova serija sledeće godine na Superstar TV
Foto: Promo

ZAVRŠENO SNIMANJE SERIJE PEVAČICA: Nova serija sledeće godine na Superstar TV

Zabava -

Beograd, 19. novembar 2020. godine – Ovih dana završeno je snimanje serije „Pevačica“ koja prati živote, karijere i izazove sa kojima se suočavaju mlade pevačice na svom putu ka uspehu u šou-biznisu. Već tokom priprema, serija koja se realizuje u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas zaintrigirala je javnost i medije u Srbiji jer bavi misterioznim ubistvom, svetom estrade i magije.

foto: Promo

Mlada muzička zvezda u usponu, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija veliku popularnost i sve ono o čemu je sanjala. Međutim, uz novu ljubav i život u gradu, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, na rasvetljavanju slučaja radi i privatni detektiv koji u svojoj istrazi otkriva iracionalni svet magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

foto: Promo

Pod rediteljskom palicom Miloša Kodema snimljeno je 12 epizoda serije čiji su kreatori Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević. Glavne uloge poverene su mladoj glumici Jeleni Grujičić i popularnoj pevačici Milici Pavlovića, a pored njih u seriji glume i Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić i mnogi drugi.

foto: Promo

Serija „Pevačica“ emitovaće se sledeće godine na kanalu Superstar TV koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

1 / 6 Foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track