„7 dana KUPONMANIJE”: Od 14. do 20. decembra uz svaki kupljeni Kurir dobijate kupon za 40% popusta u Opposite prodavnicama
Foto: Promo

„7 dana KUPONMANIJE”: Od 14. do 20. decembra uz svaki kupljeni Kurir dobijate kupon za 40% popusta u Opposite prodavnicama

Zabava -

Uz svaki broj dnevne novine KURIR od 14. do 20. decembra dobijate kupon sa kojim ostvarujete POPUST -40% na NAJOMILJENIJU OBUĆU I TORBE u Srbiji – OPPOSITE!

foto: Promo

OPPOSITE i dnevna novina KURIR su organizovali fenomenalnu aktivaciju pod nazivom 7 dana KUPONMANIJE!

Od ponedeljka 14.. do nedelje 20. decembra, na naslovnoj strani svakog izdanja dnevnog lista KURIR biće objavljen OPPOSITE KUPON pomoću kojeg čitaoci ostvaruju POPUST -40% na OPPOSITE modele obuće i torbi iz nove kolekcije, i to na jedan račun! Ali to nije sve!

foto: Promo

Uz POPUST -40% uz kupon, OPPOSITE je pripremio POPUST IZNENAĐENJE od -50% i to od srede do petka dok traje aktivacija 7 dana KUPONMANIJE. Pratite dnevnu novinu KURIR i iskoristite POPUST IZNENAĐENJA -50% koje smo odredili da dajemo od srede do petka i to na torbe, mušku i dečju obuću. Za online kupovine, na OPPOSITE webshop-u možete da ostvarite POPUST -40% na jedan račun. Dovoljno je da u toku procesa kupovine ukucate promo kod kurir40.

Kupite svoj primerak KURIRA, posetite OPPOSITE maloprodaju i otkrijte jedan od 1001 razloga zašto volite OPPOSITE obuću i torbe. Pronađite svoj savršen par i uživajte u zimi i 7 dana KUPONMANIJE uz OPPOSITE i KURIR.

foto: Promo

Obavezno zapratite OPPOSITE shoes and bags na Instagramu ili fejsbuku i budite u toku sa svim aktuelnostima i akcijama koje OPPOSITE za vas priprema. Posetite najbližu OPPOSITE maloprodaju ili online shop i otkrijte zašto volimo OPPOSITE!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track