VREME JE ZA VAŠ OMILJENI KUTAK ZA UŽIVANJE, OPUŠTANJE I SANJARENJE
Foto: Promo

VREME JE ZA VAŠ OMILJENI KUTAK ZA UŽIVANJE, OPUŠTANJE I SANJARENJE

Zabava -

Nakon napornog radnog dana i vremena koje provedete van kuće, po povratku u dom svakako najviše prija odmor i predah. Da li bi vam u tim momentima odmora prijalo da imate savršeno mesto na kome ćete da se opustite i vratite energiju, a da vikend započnete u delu doma kreiranom da se osetite kao da je vreme stalo?

Centralni deo tog kutka svakako je prava fotelja, za potpuni osećaj udobnosti i uživanja.

Dizajneri enterijera uvek predlažu vizuelno autentične fotelje, a kao primer možemo uzeti fotelju JOY. Ona je pravi prikaz raskošnosti i grandioznosti, a njene dimenzije naslona, kao i zaobljena forma naslona i rukonaslona obećavaju kraljevsko uživanje, što je uostalom i najvažnije kada biramo fotelju. Siva boja je uvek siguran izbor, lak za kombinovanje sa ostatkom nameštaja.

Forma Ideale
foto: Promo

Kako biste istakli elegantnu notu njenog dizajna i skladnost proporcija, predlog je da je postavite ispred zida u tamnoj boji, a kako bi ceo ambijent delovao još elegantnije sjajan dodatak je klub sto BJ-9874 od crnog metala i stakla. Sferni oblik doprinosi njegovoj stabilnosti, a gornja kružna polica od kaljenog stakla estetskoj transparenciji.

Ukoliko želite malo topliji ambijent, možete je postaviti ispred tapeta sa paternim dezenom i dodati detalje u toplijim bojama, kao i prekrivač koji će biti divna praktična dekoracija.

Iako vrlo autentičnog dizajna, JOY fotelja može dati pečat najrazličitijim ambijentima. Odlično se uklapa i u dečiju sobu ili kao idealno mesto za mamu i bebu, a izgleda sjajno i u štofu roze boje, jer roze boja doprinosi toplijoj atmosferi u vašem domu.

Forma Ideale
foto: Promo

Za ljubitelje jarkih boja idealan izbor je fotelja ZURICH, koja ima klasičan oblik, a za dozu vedrine i sunca u vašem domu, savet dizajnera Forma Ideale je da odaberete žutu ZURICH fotelju i okružite je belom bojom. Pored fotelje možete da postavite i policu, a savet je da ona bude jednostavnih linija, poput otvorene police MAURO, a sjajan dodatak je i klub sto ATRIA.

Ako imate malo više prostora, predlažemo da spojite dve ZURICH fotelje i tako dobijete pravi kutak za kafenisanje i opuštanje. Kombinacija žute i plave fotelje je pravi pogodak, a dodatno ih dekorišite jastucima koji će doprineti estetici, ali i udobnosti.

Konačni izbor modela fotelje i drugih elemenata u ambijentu je na vama, a najvažnije je da ovaj kutak što češće koristite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track