Najnovije vesti

NOVO REDIZAJNIRANO ŠTAMPANO IZDANJE SASOMANGE.RS OGLASNIKA: Na kioscima od srede, 7. aprila!
Foto: Kurir

NOVO REDIZAJNIRANO ŠTAMPANO IZDANJE SASOMANGE.RS OGLASNIKA: Na kioscima od srede, 7. aprila!

Zabava

Od srede, 7. aprila, uz dnevne novine Kurir na kioscima će se naći novo, kvalitetnije, redizajnirano izdanje Sasomange.rs oglasnika! Svake srede na 32 strane sjajnog papira moći ćete da pronađete mnogo više sadržaja, kao i veliki broj najrazličitijih oglasa.

Ukoliko želiš da se oglašavaš unutar Sasomange.rs oglasnika, kontaktiraj prodaju na sasomange.prodaja@sasomange.rs i obezbedi svoje mesto u sledećem izdanju oglasnika.

U Sasomange oglasniku ćete naći odabrane oglase za kupovinu i prodaju stanova, kuća, placeva, garaža, automobila, telefona, televizora, miksera, muzičkih instrumenata, nameštaja... Bukvalno za bilo šta!

Sasomange
foto: Kurir

Sasomange je novi onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme, a svake srede uz dnevne novine Kurir dobijate na poklon selekciju besplatnih malih oglasa. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 450.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...