NATAŠINA LJUBAV ZA SVA VREMENA
Foto: Promo

NATAŠINA LJUBAV ZA SVA VREMENA

Zabava -

Jedna od najpopularnijih i najstilizovanijih dama muzičke scene, Nataša Bekvalac, našla je novu ljubav i to na prvi pogled!

U pitanju je neko veoma moćan i trendy ali i pristupačan.

Ljubav za sva vremena je započeta sa najvećim regionalnim fashion brendom obuće i torbi OPPOSITE.

Ako mislite da takav neko ne postoji onda pogledajte slike koje govore više od reči.

00:30

NATAŠINA LJUBAV ZA SVA VREMENA I TO NA PRVI POGLED (VIDEO)

Između Nataše Bekvalac i brenda OPPOSITE stvorila se „Ljubav za sva vremena“ po kojoj je i nazvana kolekcija za proleće i leto 2021. a koja donosi sve svetske trendove uz odličan kvalitet i po izuzetno povoljnim cenama. OPPOSITE je poznat i po svojim fenomenalnim akcijama kojima se ne može odoleti a kompletan asortiman možete pogledati na www.opposite-fashion.com

Trenutno je aktuelna Velika porodična akcija koja vam donosi popust 20% na prvi I čak 50% popusta na drugi artikal sa nižom cenom.

Opposite, Nataša Bekvalac
foto: Promo

Nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi donosi najatraktivne aktuelne trendove koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Posebno se izdvaja veliki izbor trendy mokasina u svim letnjim bojama koje su sada dostupne već od 1.799. Preudobne platnene patike su must have ove sezone i na trenutnoj akciji su dostupne već od 1.399 dinara. Fashion sandale će vam doneti siguran trendy look a neverovatan izbor papuča oduševiće sve dame i to veoma pristupačnim cenama već od 999 dinara. Izbor torbi i rančeva modernog dizajna će vas staviti u trilemu koju da izaberete a cena će vam olakšati odluku da kupite svaku koja vam se dopada.

OPPOSITE patike sada su na popustu do 60% a mogu se naći već od 999 dinara i jedan su od traženijih proizvoda ove sezone, posebno u beloj boji jer se sjajno kombiniju uz casual ili sportske kombinacije. Ovako ih je Nataša uklopila u svoj outfit, u svom prepoznatljivom stilu.

Opposite, Nataša Bekvalac
foto: Promo

Nataša je u celu OPPOSITE kolekciju unela posebnu energiju i sjaj, i već raznobojnim modelima obuće i torbi, svojim stilom učinila je još koloritnijim.

Posetite https://www.opposite-fashion.com/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cenama. A da biste uvek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite_fashion/ & https://www.facebook.com/Opposite-ShoesBags-412665985571894/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track