Galerija: Nagrade uz prvoklasni šoping
Foto: Promo

Jedno mesto za zabavu, kupovinu i izlaske

Galerija: Nagrade uz prvoklasni šoping

Zabava -

Skenirajte svoje račune i na potrošenih 10.000 dinara ili više tokom jednog dana, preko aplikacije Galerija Belgrade dobijate e-vaučer u vrednosti od 1.000 dinara

Smešten pored reke, na Sava Promenadi, Galerija je sve samo ne klasičan tržni centar. Omiljeno mesto Beograđana, kao i gostiju glavnog grada, osmišljena tako da podseća na prestoničke ulice i njihov šarm, Galerija je za kratko vreme osvojila srca posetilaca.

Razlozi su brojni: ovaj najveći tržni centar u jugoistočnoj Evropi i jeste građen po uzoru na gradsko jezgro. Prema rečima arhitekata, inspiracija za dizajn potekla je od poznatih ulica u Beogradu, poput Knez Mihailove, pa se raznolikost i živahnost beogradskih ulica prenosi i na unutrašnjost tržnog centra.

Štedite kupujući

Osim što je dizajniran kao omaž stilski različitim beogradskim fasadama, Galerija je postala definicija za novo mesto za najbolje izlaske sa prijateljima, druženje sa porodicom, ali i sinonim za vrhunski šoping i darivanje!

Otkako je pre osam meseci otvorila svoja vrata posetiocima, Galerija ne prestaje sa iznenađenjima! Ovog proleća vas na veoma jednostavan način nagrađuje preko aplikacije Galerija Belgrade. Potrebno je samo da skenirate račune sakupljene tokom jednog dana u periodu do 13. juna, i ukoliko je ukupan iznos 10.000 dinara ili više, putem aplikacije dobijate e-vaučer u vrednosti od 1.000 dinara. Dobijeni vaučer možete iskoristiti u prodavnicama Galerije.

Galerija
foto: Promo

MN: Brojne pogodnosti

Korišćenje aplikacije Galerija Belgrade donosi i druge velike benefite korisnicima: skeniranjem računa za kupovinu, zabavu ili računa dobijenih u kafićima i restoranima Galerije, dobijaju bodove po principu „jedan potrošen dinar=jedan bod“. Nakon što na ovaj način sakupe najmanje 25.000 bodova, korisnici aplikacije mogu da ih zamene za e-vaučer za novu kupovinu u Galeriji. Na ovaj način korisnici štede kupujući.

Privilegije su brojne. Svaki dolazak u Galeriju korisnicima aplikacije donosi iznenađenje u vidu „Ogrebi i osvoji“ e-kupona. Što više bodova sakupite, brže prelazite iz bronzanog u srebrni, odnosno zlatni nivo, gde vas, pored ušteda, očekuju i mesečne nagrade, rođendanski pokloni, pozivi za ekskluzivne događaje i brojne druge pogodnosti.

U Galeriji ćete doživeti novu dimenziju kupovine, jer vas samo ovde očekuju potpuno novi koncept Zare, najveći Fashion&Friends, najmodernije Nike, Massimo Dutti i Zara Home prodavnice, jedini Hugo i Patrizia Pepe u Srbiji i još više od 200 prodavnica u premijum izdanjima. Ovde ćete iskusiti i jedinstvenu gastronomsku ponudu, zabaviti se u jedinom IMAX bioskopu u Srbiji i sve to na najlepšoj lokaciji - na obali Save. Čekamo vas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track