KURIR PROSLAVIO PRVI ROĐENDAN TELEVIZIJE
Foto: Kurir

KURIR PROSLAVIO PRVI ROĐENDAN TELEVIZIJE

Zabava -

Kurir televizija juče je obeležila prvi rođendan. Svi zaposleni u Adria Media Group okupili su se i nazdravili postignutim i budućim uspesima, a slavljenička atmosfera obeležila je i tv program ove televizije.

Kurir televizija ima čime da se pohvali. U samo godinu dana, uspela je da se izdvoji od drugih i pozicionira među najgledanije kablovske programe u zemlji. To je veliki uspeh, ali iza njega stoji ozbiljan rad i posvećenost tima od preko 130 ljudi. Zahvaljajući programu koji je koncipiran po meri gledalaca, rezultati su sve bolji, a zadovoljstvo postignutim bilo je očigledno na licima ljudi koji su u prethodnih godinu i više dana posvećeno radili da bi se od vizije stiglo do televizije, koja ostvaruje zavidne rezultate. U sjajnoj atmosferi i uz slavljeničku tortu nazdravljeno je postignutim i budućim uspesima.

Rođendansko raspoloženje vladalo je juče i u emisijama na Kurir televiziji. O svojim timovima i uspešnoj saradnji redakcija u okviru Kurira u rođendanskom izdanju emisije Redakcija govorili su Zoran Mihajlović, urednik informativne redakcije televizije, Bojana Kesić, urednica zabavne redakcije televizije i Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija, a u Pulsu Srbije su, između ostalog, gostovali: pevačica Lepa Lukić, muzička grupa Frajle, Seka Aleksić i Raša Vlačić.

1 / 6 Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track