Sve manje vremena! Još samo nekoliko slobodnih mesta! POSTANI DEO TAKMIČENJA "MAJKE I SNAJKE" I OSVOJI PORODIČNU VIKENDICU!
Foto: Kurir

Sve manje vremena! Još samo nekoliko slobodnih mesta! POSTANI DEO TAKMIČENJA "MAJKE I SNAJKE" I OSVOJI PORODIČNU VIKENDICU!

Zabava -

Ekipa "Majki i snajki" uveliko radi na okupljanju novih takmičarskih porodica, koje će svojim šarmom i harizmom ulepšati drugu sezonu ovog spektakularnog takmičenja! Tokom prve sezone, imali smo prilike da se družimo sa divnim ljudima, koji su sa nama podelili svoje životne priče, ali i kulinarsko umeće!

Mnogo dobrog druženja, ali i kulinarskih izazova očekuje nas i u drugoj sezoni takmičenja, a možda je baš TVOJA PORODICA sledeći pobednik!

Ukoliko voliš da se družiš sa svojom snajkom tj. svekrvom, voliš da kuvaš i uživaš u kuvanju, spremna si na izazove i nova iskustva, kulinarsko takmičenje Majke i Snajke je pravo mesto za tebe!

Naša kuhinja razbija predrasude o međuljudskim odnosima i pokazuje koliko su porodične vrednosti i ljubav važni za opstanak u današnjem svetu!

Snimanje spektakla je uveliko počelo, a veliki broj porodica se pridružio našem nezaboravnom takmičenju. Još malo vremena je ostalo, a slobodnih mesta još manje!

Ukoliko misliš da baš tvoja porodica ispunjava sve uslove za takičenje, PRIJAVI SE!

Majke, snajke, sinovi, gledamo se uskoro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track