00:20

Selo - Prijava

Videostroj produkcija vas poziva na Selo!

Zabava -

Vraćamo vas u prošlost, u prelep seoski ambijent gde ćete imati priliku da pokažete svoje veštine. Da li si sposoban/na da bez pomoći savremenih alata i strojeva pokosiš travu, okopavaš baštu, muzeš krave ili iz temelja sagradiš štalu? Ako jesi – odlično! Ako nisi, jesi li spreman da naučiš?

Selo je novi, originalni regionalni rijaliti show, u kojem je akcenat na radu, snalažljivosti i prilagođavanju nepoznatim situacijama. Preživljavanje, tradicionalni zanati na selu, biće temelj i krov tri kuće u kojima će stanovati timovi koji se takmiče. Tri tima su sastavljena od takmičara iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. U zavisnosti od uspešnosti u obavljanju zadataka, jedan tim će biti izuzet od borbe na „megdanu“.

A ko pobeđuje? – Pobednik je ona ili onaj koji uspe da, uprkos svim nedaćama i izazovima, održi duh svoje tradicije i postane prvi u Selu i na kraju osvoji 50.000 eura!!!

Ukoliko vam ova avantura zvuči primamljivo – prijavite se! Tražimo punoletne, zdrave osobe, koje vole izazove i testiranje sopstvenih granica. Gde god da živite u regionu, koliko god iskustva na selu da imate ili nemate – nije važno. Važno je da želite da drugima pokažete da smete i možete!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track