POSLE 9 MESECI TUGE U DOMU TIKE ARSIĆA RADOSNA VEST Udovica Jelena PONOSNA na ćerku Veru, a OČEVA jedna reč i dalje joj odzvanja
Foto: Dragan Kadić

krenula očevim stopama

POSLE 9 MESECI TUGE U DOMU TIKE ARSIĆA RADOSNA VEST Udovica Jelena PONOSNA na ćerku Veru, a OČEVA jedna reč i dalje joj odzvanja

Zabava -

Udovica Tihmora Arsića Jelena Arsić, nakon devet meseci teškog perioda i tuge, konačno ima razloga za sreću. Naime, ćerka pokojnog Tihomira Arsića Vera Arsić donela je radost svojoj porodici, nakon što je uspela da upiše željenu školu u Rusiji.

Vera je upisala studije na prestižnom univerzitetu “Mahat” u Rusiji i majci uspela da donese osmeh na lice. Jelena Arsić nije želela da krije svoju radost, te je da društvenim mrežama objavila ove lepe vesti.

Vera Arsić
foto: Pritnscreen/Instagram

Takođe, Vera je odlučila da krene stopama pokojnog oca, kojeg pubika pamti po brojnih ulogama i ostvarenjima, te je upisala glumu.

- Ne mogu a da se ne pohvalim da je spremala prijemni za čak četiri fakulteta u Moskvi, i na svakom od njih je prošla. Odlučila se za "Mahat", gde će od septembra krenuti na studije. U konkurenciji od šest hiljada kandidata našla se među dvadeset odabranih. Kada su je Rusi pitali otkud ona tamo, odgovorila je da je ćerka glumca koji je još 2004. u Moskvi dobio “Zlatnog viteza” za ulogu Rogožina - ispričala je pre nekoliko meseci Jelena Arsić, balerina Pozorišta na Terazijama.

Jelena je otkrila i kako se rodila želja za glumom kod Vere.

- Vera je odrasla u mom pozorištu, završila je srednju baletsku školu, ali je odabrala tatinu profesiju. On je pokušavao da je odvrati od te ideje, ali bezuspešno. Gledajući je u jednoj školskoj predstavi, shvatio je da povratka nema. “Jelena, gotovo je, ona je glumica", rekao mi je - dodala je ona.

- Počeo je da je priprema za FDU, polagala je posle trećeg razreda i ušla u najuži izbor. Onda je Tika predložio da pokuša da upiše glumu u Moskvi. “Ali, tata, ja ne znam ruski.” “Nauči.” I to je bilo to. Upisala je jezik, aplicirala za stipendiju koju je dobila, i krenula da sprema prijemni - ispričala je.

Tihomir Arsić
foto: Stefan Jokić

kurir.rs/Story

Bonus video:

00:41

BULE O TIKINOM ODLASKU: Veliki šarmer se borio sa bolešću koju je nemoguće pobediti! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track