OVO JE NAJBOLJI BAR NA CELOM SVETU: Ali jedan lokal u centru Beograda ga je "prešišao" - nudi provod i NAGRADU IZ SNOVA
Foto: Shutterstock

OVO JE NAJBOLJI BAR NA CELOM SVETU: Ali jedan lokal u centru Beograda ga je "prešišao" - nudi provod i NAGRADU IZ SNOVA

Bar -

Ovo je najbolji bar na svetu, ali čak ni tamo ne možeš da osvojiš 30.000 evra!

Konot bar u Londonu, kojim upravlja trojac iz Italije, proglašen je za najbolji bar na svetu zahvaljujući martiniju, koktelima, prelepom ambijentu i atmosferi.

Bar se nalazi na pomalo "skrivenoj lokaciji" - smešten je iza grandioznih stepenica kojima se ulazi u zgradu, ali kada uđete unutra, videćete panele na zidovima iz 1815. godine, kada je bar i otvoren.

Sadašnji vlasnici su očuvali dah starih vremena, njihovi radnici napravili savršene koktele zahvaljujući kojima su i osvojili ovu laskavu titulu, ali čak ni oni ne mogu da se pohvale da za tri meseca uzimaju 30.000 evra, koliko ćete vi moći ukoliko popunite prijavu za učešće u rijalitiju Bar!

Do sada neviđeni šou odvijaće se u kafiću u centru Beograda, takmičiće se 16 ljudi spremnih da svojim sposobnostima i šarmom osvoje simpatije publike, a pobednika čeka nagrada od 30.000 evra!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Rijaliti bar počinje u decembru na Kurir televiziji, koja je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track