Najnovije vesti

OTKRIVAMO: Crni petak na sajtovima već od ponoći!
Foto: Promo

OTKRIVAMO: Crni petak na sajtovima već od ponoći!

Zabava

Stigao je dugo čekani Crni petak, verovatno najpoznatiji praznik kupovine na planeti. Pripreme za Crni petak već godinama unazad podrazumevaju, skupljanje novca, sabiranje želja i čekanje u niskom startu da izlete ponude sa velikim popustima.

Kako će ove godine izgledati Crni petak kod nas? Nadamo se mnogo pažljivije i racionalnije nego prošle godine, da će se odvijati na distanci i bez nepotrebnih gužvi i tiskanja potrošača. Online kupovina pruža sjajnu mogućnost za sve one koji ne moraju da stanu u red ispred prodavnica, da mogu da kupuju lako i bezbedno, pa čak i pre svih drugih. Jer popusti su već od ponoći počeli na sajtovima.

Tehnomanija
foto: Promo

Trgovci su već odavno spremni, njihova ponuda se ne radi dan uoči, posebne cene i artikli su tu kao i brojna druga iznenađenja. Srbija je zemlja ljudi koji vole da kupuju. Mi nemamo hladnu uzdržanost severnjaka, već onu južnjačku uzavrelu krv za hedonizme raznih vrsta, naročito uživanje u kupovini. Vatromet ponude na sve strane, odeća, obuća, kozmetika, razne sitnice.. iz izloga prodavnice roba vas doziva glasno!

Velika je draž kada dočekate Crni petak i tehnički uređaj koji ste dugo merkali po neverovatnoj ceni. Cena je pala, i to tačno kada je sat otkucao ponoć. Ako ste kupac televizora, laptopa, veš mašine, telefona ili možda nekog drugog uređaja „Tehnomanija“ je prava destinacija za vas jer Crni petak, će trajati čak 7 dana, od 24. do 30.11.

Uživajte u bezbednoj kupovini. Crni petak u prodavnicama Tehnomanije i na sajtu www.tehnomanija.rs.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja