PAŽNJA! BAŠ DANAS SU NAJVEĆE UŠTEDE: Crni petak koji se ne propušta!
Foto: Promo

PAŽNJA! BAŠ DANAS SU NAJVEĆE UŠTEDE: Crni petak koji se ne propušta!

Zabava -

Zamislite sledeću situaciju: Top Shop organizuje rasprodaju Crni petak, sa sniženjima do 70%, ali za to saznate od svoje koleginice, koja vam radosno kaže da je novembar, posebno poslednji petak u novembru, njen omiljeni dan za kupovinu. Raduje se što uvek nađe odlične ponude, po cenama i popustima, koji kupovinu čine kvalitetnom i ekonomičnom.

Šta čini kampanju Crnog petka u Top Shopu tako privlačnom i uvek iščekivanom?

Pre svega, ovo su stvarno veliki popusti - koji će vas ponukati da kupujete pametno - i uštedite. Na Crni petak, uz često UZ DODATNE POGODNOSTI, a bez gužve i nerviranja, možete odabrati svoje omiljene proizvode iz širokog asortimana Delimano, Dormeo, Rovus, Wellneo i Walkmaxx programa.

Sada je vreme da unapredite svoju kuhinju

Na primer, želite da osvežite svoju kuhinju i razmišljate se između Deluxe Noir Espresso aparata, Green Planet Grill tiganja ili Joy Hand Blender Pro višenamenskog secka. Za koji god da se odlučite od ova tri proizvoda ili bilo koju od neverovatnih Delimano ponuda sa popustima do 50% - nećete pogrešiti i vaša kuhinja će zaista dobiti novi izgled.

Konačno se naspavajte

Želite da spavate bolje i budite se bez bola u leđima? Ne morate da idete predaleko. Pogledajte Dormeo ponude! SVI dušeci su sada sniženi čak 20%, a na popustu je i Memosan Roll Up prostirka kao i anatomski i klasični Dormeo jastuci i posteljina. Spavaćete udobno – najmanje do sledećih popusta.

black friday
foto: Promo

Da Vaš dom zablista u svakom smislu

Održavanje kućne higijene nikada nije podrazumevalo toliki izbor super efikasnih i izuzetno praktičnih uređaja, kao Rovus. Nano Hand Steamer uz 33% popusta, Rovus Storm Vac v2 upola cene ili Victoria usisivač uz 26% popusta - ne samo da će vam olakšati posao nego ćete i uštedeti!

Ovde ne smemo zaboraviti, možda i najbolju ponudu, iz programa - Rovus Nano Air prečistač vazduha uz čak 59% popusta. Uvek dobrodošao, u uslovima kada nam je svima toliko neophodan svež i čist vazduh.

Udobnost na svakom koraku

Svi znamo prednosti hodanja i dugih šetnji. Ali - da li ste znali da tehnologija ugrađena u đon Walkmaxx patika štiti naša stopala od preteranog pritiska, povećavajući udobnost dužih šetnji. Zbog toga - toplo preporučujemo Black Friday ponudu Walkmaxx obuće, sa odličnim popustima i modelima za svačiji ukus.

A samo danas…

I naravno - Crni petak donosi i dodatnu pogodnost! SAMO DANAS IMATE I DODATNIH 10% POPUSTA NA BAŠ SVE, pa i akcijske cene! Zato - kliknite ovde i poručite ONLINE ili posetite najbližu Top Shop prodavnicu, što pre!

black friday
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track