14:22

Pevač joj priznao da je hteo da se ubije, pevačica da je bila sirotinja sada joj u goste dolazi on

NJEGA SVI VOLIMO

OGOLILA JE ŽIVOTE MNOGIH ZVEZDA Pevač joj priznao da je hteo da se ubije, pevačica da je bila sirotinja SADA JOJ U GOSTE DOLAZI ON

Zabava -

Televizija Kurir svakoga dana nudi zanimljiv i dinamičan program, a u tv priču uplovila je i "Realna priča", emisija koja se sa jutjub kanala preselila na televiziju. O tome je danas govorila je voditeljka Isidora Lukić.

isidora
foto: Kurir Televizija

- Pre svega gledaoci treba da ynaju da je ovo Jutjub format. Ja sam i autor i votidelj emisije - rekla je Isidora Lukić.

Realna priča je već doživela prvu sezonu na Mondo Jutjub kanalu.

isidora
foto: Kurir Televizija

- Prva sezona je protekla uspešno. Za svakog gosta se isto i revnosno pripremam. Bez obzira da li ga znam. Jedan pevač mi je rekao da je želeo da izvrši samoubistvo, jedna pevačica nije imala struje, da se grejala na drva, pa postala poznata - rekla je Isidora.

Nova sezona kreće od večeras na televiziji Kurir od 22 časa.

isidora
foto: Kurir Televizija

- Nemam trenu. Još letos sam znala da će ova priča doživeti svoje izdanje na televiziji. Ova setona će se baš razlikovati od prethodne. Pomenjen je i koncep, sa gostima ću ići u njihovo okruženje. Uoptpunićemo zaista realnu priču. Biće ovo nešto inovativno - objasnila je Isidora Lukić.

Prvi gost ove sezone biće dr Branimir Nestorović.

isidora
foto: Kurir Televizija

- Prvi gost biće naš čuveni doktor Nestorović. Svi su očekivali da će to biti osoba sa estrade, glumce ili pevače, ali kako glumci kažu ja sam htela da odigram iz kontre, pa sam pozvala nekoga ko je poznat po svojim stavovima, ali ne i neko čiji je privatan život poznat - rekla je voditeljka i autorka emisije Realna priča.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:22

PROF. DR NESTOROVIĆ OPET ŠOKIRA: Maske ne treba da nose zdravi ljudi, ja lično je nikad NE nosim! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track