U NAJAVI DO SADA NEVIĐENA BORBA NA BEOVIZIJI: One su najveći favoriti da predstavljaju Srbiju – izbačene i kvote za klađenje!
Foto: Ana Paunković

U NAJAVI DO SADA NEVIĐENA BORBA NA BEOVIZIJI: One su najveći favoriti da predstavljaju Srbiju – izbačene i kvote za klađenje!

Zabava -

Kladionica Meridian daje najveće kvote za pobednika Beovizije!

Beovizija - glavna tema u Srbiji ovih dana, a kako i ne bi bila kada smo imali priliku da čujemo neke od najboljih srpskih izvođača i više nego zanimljive i inovativne numere.

Sara Jovanović, Zorja Pajić, Angellina, Aca Lukas, Marija Mikić, Julija, Igor Simić, Jelena Pajić... Samo su neka od imena čije se pesme konstantno slušaju. Sigurni smo da ih uveliko pevušite i da već imate favorita, a ukoliko verujete u njegovu pobedu - imamo fantastičnu vest za vas.

Kladionica Meridian, osim što donosi najbolju sportsku ponudu, poznata je i po tome što isprati sva aktuelna dešavanja, poput recimo predsedničkih izbora, ali i Beovizije.

PREUZMI 2.000 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Vreme je za muziku, šou i online kladjenje! Veliko finale Beovizije očekuje nas 5. marta, a do tada - možete da uživate u muzici, prognozirate i iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje vam donosi kladionica Meridian.

Pa, hajde da zajedno vidimo ko su glavni favoriti na pesmi Beovizije:

Sara Jovanović - Muškarčina, kvota 1.60

Zorja Pajić - Zorja, kvota 2.20

Angellina - Origami, kvota 4.00

Aca Lukas - Oskar, kvota 5.00

Marija Mikić - Ljubav me inspiriše, kvota 8.50

Goca Tržan - Fitilj, kvota 10

Tijana Dapčević - Ljubi, ljubi doveka, kvota 10

Ana Stanić - Put bez povratka, kvota 10

Naravno, kompletnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs, a ako niste član najbolje kladionice u regionu - iskoristite sjajnu priliku da dobijete BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD!

Pošto se registrujete, automatski vam stiže 1.000 RSD (500 dinara za online klađenje i 500 dinara kazino bonusa), zatim ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD na vaš račun će biti uplaćen dodatni bonus od 1.000 DINARA za online klađenje!

Iskoristite ovu vrhunsku ponudu i zabavite se kao nikada do sad - sve uz pesmu, naravno!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track