MOZZART IZBACIO KVOTE ZA EVROSONG! I ŠTA ĆEMO SAD?
Foto: Promo

MOZZART IZBACIO KVOTE ZA EVROSONG! I ŠTA ĆEMO SAD?

Zabava -

Koja li je tajne jake kvote na Konstraktu?

Prvo polufinalno veče Evrosonga zakazano za 10. maj ozvaničiće početak najpopularnijeg muzičkog takmičenja na svetu, kada će gledaoci, između ostalog, zahvaljujući svojim favoritima moći da zarade! Za dugo očekivanu Evroviziju spremna je i kompanija MOZZART čiji su bukmejkeri već izbacili kvote koje vam mogu doneti lepu zaradu u slučaju da se vaša očekivanja poklope sa njihovim procenama.

Da li je vreme da Srbija ponovo zablista na takmičenju za "Pesmu Evrovizije"? Konstrakta se pojavila iz drugog plana na Beoviziji i prosto oduvala konkurenciju svojim nastupom. Nadamo se da će tako biti i sada. Tako, ako ste ubeđeni u pobedu naše predstavnice Konstrakte, pa na njen trijumf uložite 1.000 dinara, ukoliko se ispostavi da ste bili u pravu, možete da osvojite čak 50.000 dinara. Konstrakta ima nešto bolje šanse da osvoji najviše glasova u drugoj polufinalnoj večeri, pa ako budete tipovali na tu varijantu i ona se obistini, za uloženih 1.000 dinara osvojićete 10.000.

Mozzart
foto: Promo

Sprska predstavnica se prema Mozzartovim bukmejkerima nalazi u top 10, a prema mišljenju kladioničara najveće šanse za osvajanje prvog mesta na Evrosongu ima Ukrajina koju predstavlja Kaluš ortkestra sa pesmom "Stefania", za čiju je pobedu kvota 1.70. Njegovi najveći konkurenti su italijanski i švedski predstavnici sa kvotama 5.00, odnosno 7.00, a iza njih je popularni tiktoker Sem Rajder sa kvotom 10.0, koji će predstavljati Veliku Britaniju koja već godinama prolazi jako loše na ovom takmičenju.

Za one koji nemaju favorita, MOZZART je spremio i specijal u okviru kog možete proveriti svoju moć predviđanja najbolje plasirane države na Balkanu. Kada je o ovakvoj rang listi reč, MOZZARTOVI kladioničari procenjuju da se najveća verovatnoća za to nalazi na strani Grčke, pa je kvota da će ova zemlja stati na čelo komšija u regionu 1.35. Konstrakta je druga sa kvotom 2.50, a zatim idu Hrvatska i Albanija sa kvotama 10.0.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track