KURIR VAS VODI U DINO PARK ZLATIBOR: U nedelju, 15. maja, POKLON ULAZNICE ZA DECU UZRASTA DO 15 GODINA
Foto: Kurir

BESPLATAN KUPON DINO PARK ZLATIBOR

KURIR VAS VODI U DINO PARK ZLATIBOR: U nedelju, 15. maja, POKLON ULAZNICE ZA DECU UZRASTA DO 15 GODINA

Zabava -

Najuticajnije dnevne novine Kurir obeležavaju 19 godina postojanja i tim povodom svim čitaocima uz kupljeno izdanje dnevnih novina Kurir poklanjamo kupon za Dino park Zlatibor.

U nedelju, 15. maja, na naslovnoj strani Kurira čeka vas poklon kupon uz koji ćete svoje dete moći da odvedete besplatno u Dino park Zlatibor. Jedna ulaznica važi za jedno dete uzrasta do 15 godina i možete je iskoristiti u narednih mesec dana, do 15. juna. Ulaznica važi uz porodičnu ulaznicu, odnosno ne podleže grupnim ulaznicama!

Dino park Zlatibor nalazi se u samom srcu Zlatibora i prostire se na površini od šest hektara.

Spoj 25 sportsko-avanturističkih sadržaja i 15 replika dinosaurusa koji se pomeraju i ispuštaju zvuke čine ovaj park jedinstvenim kompleksom u regionu.

Čekaju vas avantura park, zip-lajn, veštačka stena, airsoft, streličarstvo,vožnja kvadova, tjubing, pikado fudbal, šah, golf, stoni tenis, igraonice na otvorenom i zatvorenom, mini i bebi zoo-vrt, a jedinstveno Dečje dino selo na površini od 50 ari predstavlja omiljeno mesto porodica s decom do devet godina, u čijem sastavu se nalaze: Krčma kod Dina, Dino pošta, Dino ambulanta, Dino bebionica, Školica, Organska plaža, Dino ostrvo za male arheologe...

Dino ergela konja, s prelepo uređenom štalom, predstavlja omiljeni porodični kutak, gde konje s našim obučenim instruktorima mogu jahati,i mlađi i stariji posetioci.

Na svakom sadržaju se nalaze naši instruktori, koji su sve vreme s posetiocima koji koriste sadržaje

Među borovom šumom, na čistom planinskom vazduhu na površini od 1.000 m nadmorske visine, na samoj tromeđi Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, park već petu godinu zaredom predstavlja najposećeniji lokalitet u Srbiji. Više puta smo nagrađivani, kao najposećenija destinacija za decu i porodice u regionu.

Za nešto manje od pet godine postojanja park je posetilo oko 700.000 posetilaca i 90.000 dece u organizovanim đačkim ekskurzijama.

Kao jedinstveni kompleks kako u regionu tako i na Zlatiboru imamo odličnu saradnju sa svim hotelskim, sportskim, zabavnim, ugostiteljskim i javnim institucijama Zlatibora.

Stoga smo pokrenuli Dino kviz, koji je osmišnjen kao putujući karavan kroz region.

Cilj nam da u jednom gradu, a u saradnji s gradskom ili opštinskom upravom, okupimo što više dece i porodica na centralnim gradskim trgovima.

Takođe, tokom cele godine aktuelna je naša kampanja za Junake našeg doba. Uz pomoć naših posetilaca, poslovnih saradnika i svih ljudi dobre volje (ali i medija, čija nam podrška izuzetno znači) organizujemo humanitarne manifestacije i sav prihod darujemo dečjim bolnicama u Srbiji, ali i deci koja trenutno biju najteže životne bitke.

Za nastupajuću sezonu park je pripremio niz manifestacija i festivala. Neki od njih će biti održani na Centralnom trgu na Zlatiboru, a humanitarna predstva u kojoj glume deca iz Dečjeg dino kluba biće odigrana u nekoliko gradova i opština Srbije.

Ono što je najbitnije jeste da sav prihod prikupljen na predstavama ide u humanitarne svrhe, deca igraju za svoje drugare koji se trenutno nalaze u lošijoj situaciji.

Istakli bismo još festival Upoznajmo Srbije kroz mladost, koji je prošle godine okupio 500 dece iz cele Srbije. I ove godine festival će biti održan, a očekuje se preko 1.000 učesnika.

Takođe ove godine park će dobiti još novih sadržaja, poput Dečjeg grada, Bebi avanture, proširenje mini i bebi zoo-vrta, luna-park vozić.

Naš slogan glasi "Oaza mira i nezaboravne avanture od 1 do 101 godine".

poklon
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track