KARAVAN MAJKE I SNAJKE DANAS U ČAČKU Da li će se Čačanima dopasti teleći medaljoni na kajmaku sa slaninicom na Rašin način?
Foto: Kurir

KARAVAN MAJKE I SNAJKE DANAS U ČAČKU Da li će se Čačanima dopasti teleći medaljoni na kajmaku sa slaninicom na Rašin način?

Zabava -
Karavan Majke i snajke nastavlja da obilazi Srbiju! Danas od 17 časova Čačane na Trgu Ustanka očekuje nesvakidašnja zabava koja podrazumeva druženje s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije Rašom Vlačićem, degustaciju njegovih specijaliteta i poklone.
Već sutra karavan stiže na Kraljev trg na Zlatibor, a u nedelju je u Kragujevcu, u Ulici Kralja Petra.
Raša i i ekipa Kurir televizije u svakom gradu na jedinstven način ugoste sve koji svrate.
Vranjanci su prvi put probali trljanicu, kobasice i piletinu na Rašin način, u Leskovcu je Raša otkriju tajnu leskovačkih uštipaka, a za Čačane priprema teleće medaljoni na kajmaku sa hrskavom slaninicom. Pored toga, posetioce očekuju raznovrsni pokloni.
Majke i snajke - od emisije do karavana

Emisija “Majke i snajke” emituje se na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova, a popularnost je stekla zahvaljujući svojim divnim učesnicima, porodicama koje su se prijavile da zajedno sa harizmatičnim voditeljima kuvaju i šire dobro raspoloženje.

Voditelji su popularna pevačica Svetlana Seka Aleksić i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić.

- “Majke i snajke” su mnogo više od emisije o kulinarstvu. To je priča o ljudima koji žele da pokažu šta umeju, čije priče se prepričavaju, a recepti prepisuju. Emisija ima svoja pravila koja se odnose na broj učesnika, a naša želja je da svima omogućimo da dožive čari ovog uzbudljivog šoua. Svi koji to budu želeli, dobiće priliku da stanu pred kamere - kažu organizatori Karavana iz tima Kurir televizije.

Rašina kuhinja - saveti i male tajne poznatog kuvara

U okviru najgledanijeg kulinarskog takmičenja na našim prostorima „Majke i snajke“, nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, koja se takođe emituje na Kurir televiziji. Koncept emisije podrazumeva da Master šef Raša Vlačić priprema jela koja su tog dana spremali takmičari i gledaocima otkriva male tajne kojima se služe profesionalci.

Ohrabrujemo ljude iz svih naših krajeva da se prijave i dođu da se družimo, da predstave svoju porodicu, svoj kraj, da se zabave, pokažu šta znaju i nauče nove trikove zahvaljujući kojima njihova omiljena jela postaju vrhunska kulinarska remek-dela!
Prijavite se za učešće u emisiji Majke i snajke ovde:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja