MAJKE I SNAJKE KARAVAN DANAS OD 19h U BORU Ne propustite nesvakidašnju zabavu, a Raša je spremio specijalitet za sve koji dođu
Foto: Kurir

MAJKE I SNAJKE KARAVAN DANAS OD 19h U BORU Ne propustite nesvakidašnju zabavu, a Raša je spremio specijalitet za sve koji dođu

Zabava -

Sa vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije “Majke i snajke” Rašom Vlačićem i ekipom Kurir televizije danas od 19 časova se druže građani Bora. Ako volite dobru zabavu i prave gastronomske užitke, dođite u Moše Pijade 1 jer vas očekuje pravo uživanje za sva čula!

Raša je za svaku destinaciju pripremio specijalitete tog kraja, ali na svoj način pa ostaje da se vidi šta će poslužiti građanima Bora. Dosadašnji specijaliteti naišli su na oduševljenje svih koji su imali priliku da ih probaju. Leskovačani su imali samo reči hvale za Rašine pljeskavice i ćevape, Zlatiborci su uživali u Rašinoj komplet lepinji, Kragujevčanima je poslužio gibanicu iz tiganja, a u Čačku su degustirani medaljoni u čačanskom kajmaku.

Pored Rašinih specijaliteta, posetioce Karavana očekuju brojni pokloni, a svi koji budu želeli moći će da učestvuju u programu.

majke i snajke
foto: Kurir

Majke i snajke - popularna emisija koja sa karavanom obilazi Srbiju

Najzabavnija kulinarska emisija “Majke i snajke” emituje se na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova. Popularnost je stekla prvenstveno zahvaljujući porodicama koje su se prijavile da zajedno sa harizmatičnim voditeljima, popularnom pevačicom Svetlanom Sekom Aleksić i poznatim beogradskim kuvarom Rašom Vlačićem kuvaju i šire dobru energiju.

Ohrabrujemo ljude iz svih naših krajeva da se prijave i dođu da se družimo, da predstave svoju porodicu, svoj kraj, da se zabave, pokažu šta znaju i nauče nove trikove, a čekaju ih vredne nagrade. Glavna nagrada je vikendica.

Prijavite se ovde: www.kurir.rs/majke-i-snajke

Rašina kuhinja - saveti i male tajne poznatog kuvara

U okviru kulinarskog takmičenja „Majke i snajke“, nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, koja se takođe emituje na Kurir televiziji. Koncept emisije podrazumeva da šef kuhinje Raša Vlačić priprema jela koja su tog dana spremali takmičari i gledaocima otkriva male tajne kojima se služe profesionalci. Sada, zahvaljujući Majke i snajke karavanu, on obilazi Srbiju, a svi zainteresovani imaju priliku da na licu mesta saznaju male tajne kulinarskog zanata pa čak i probaju specijalitete koje je pripremio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track