SPREMITE SE ZA DM MAKEUP AWARDS: Večeras finale najvećeg takmičenja šminkera u zemlji
Foto: Promo

SPREMITE SE ZA DM MAKEUP AWARDS: Večeras finale najvećeg takmičenja šminkera u zemlji

Zabava -

Finale dm makeup awards, jedinstvenog takmičenja talentovanih neafirmisanih šminkera najavljeno je za večeras u 19 časova. Ovaj događaj, koji je prošle godine oborio rekorde gledanosti na webu i postao jedan od najpopularnijih „bjuti“ šou programa ponovo će okupiti čuvena imena iz sveta profesionalnog šminkanja, kao i dobro poznate goste domaće javne scene.

Ovu makeup avanturu publika kraj web ekrana moći će da prati putem specijalno dizajnirane platforme, dok će ih kroz nezaboravno veče voditi poznata TV lica Marija Kilibarda i Anđelka Prpić. Ulogu specijalnih članova žirija, ove godine, imaće glumica Tamara Dragičević, fotograf Dušan Petrović i poznata influenserka Lea Stanković, koji će, u kombinaciji sa glasovima publike, izabrati pobednicu ovog makeup nadmetanja.

Na ovaj način drogerijski lanac dm drogerie markt, drugu godinu zaredom, daje priliku novim nadama u makeup svetu da pokažu svoje umeće javnosti, kao i da se o njihovom radu daleko čuje. U novom ciklusu takmičenja kompanija je primila više od 260 prijava, a stručni žiri odabrao je sedam finalistkinja među kojima se krije nova dm makeup zvezda.

Za ovu titulu one će se boriti u bojama sedam makeup brendova iz dm-a: L’Oreal, Maybelline, Max Factor, wet n wild, Bourjois, Aura i alverde, a uz podršku svojih mentora – nekih od najvećih imena domaće makeup scene: Marka Nikolića, Aleksandra Đikića, Srđana Petkovića, Nene Ilić, Snežane Karović, Jovane Arsić i Sofije Grijak.

Poklone za tri prvoplasirane takmičarke simbolično će uručiti prošlogodišnja pobednica Nina Maksimović. Tako će pobednica dm makeup awards 2022 dobiti novčanu nagradu u iznosu od 300 evra, uz dm poklon karticu sa iznosom od 20.000 dinara. Drugoplasiranoj takmičarki sleduje 150 evra, kao i poklon kartica od 20.000 dinara, dok će trećeplasirana dama osvojiti poklon karticu u istoj vrednosti.

Vredni pokloni kompanije dm spremni su i za 6 najsrećnijih gledalaca koji budu pratili večerašnji program. Paket šminke u vrednosti od preko 10.000 dinara kao i dve poklon kartice za kupovinu u dm drogerijama u vrednosti od 5.000 dinara čekaju pratioce dm Srbija Facebook i Instagram stranice.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track