MIROSLAV ILIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO ZAŠTO JE VELIKAN! Obradovao je publiku novim spotom za pesmu ,,Ti si zvezda mojih snova”
Foto: Ana Paunković

MIROSLAV ILIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO ZAŠTO JE VELIKAN! Obradovao je publiku novim spotom za pesmu ,,Ti si zvezda mojih snova”

Zabava -

Doajen domaće muzičke scene, Miroslav Ilić, održaće maestralan koncert, obeležiće i proslaviti sa publikom, kako svoj rođendan tako i zlatni jubilej – 50 godina grandiozne muzičke karijere, 10. decembra 2022. godine u 20 časova u Štark Areni, a u organizaciji Hype produkcije.

Pre samo nedelju dana je Miroslav je fanovima predstavio novi spot za cover pesmu svog kolege Tozovca ,,Siromah sam al volim da živim” a danas je ekranizovan spot za drugi veliki hit ,, Ti si zvezda mojih snova” koji je izašao na HYPE MUSIC YouTube kanalu. Iako je veoma teško kontinuirano kreirati i realizovati nove muzičke projekte i priređivati iznenađenja vernoj publici, Miroslavljeva karijera je ekvivalent ozbiljnosti i profesionalizma, te u tom duhu nastavlja da osluškuje želje publike priređujući mnoštvo noviteta, pesama i spotova…

Sada je već trend da pevači proslavljaju svoj rođendan tako što zakažu koncert baš tog dana. Ovu tradiciju je započeo Miroslav Ilić na svoj 50. rođendan kada ga je proslavio u Sava centru sa svojom publikom.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track