Željko Mitrović otkrio detalje najvećeg talent šou programa „Prvi bend Srbije"!
Foto: Promo

JOŠ SAT VREMENA DO POČETKA INSTA TV-A – PRVOG INTERAKTIVNOG KANALA U REGIONU!

Željko Mitrović otkrio detalje najvećeg talent šou programa „Prvi bend Srbije"!

Zabava -

Za samo sat vremena počinje revolucija televizije kakvu poznajemo – u 17:30 časova počeće emitovanje programa nove televizije Insta TV! A početak ove televizijske revolucije pokrenuće potpuno novi i drugačiji talent šou program „Prvi bend Srbije“. Poslednje pripreme pred ceremoniju otvaranja se privode kraju, učesnici su nestrpljivi da svoje raskošne talente pokažu milionskom auditorijumu u regionu, a tehnički kapaciteti su potpuno spremni kako bi produkcija ovogo šou programa bila na najvišem nivou.

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović godinama je radio na ovom projektu sa kreativnim timom i producentima, a iskoristio je priliku da detalje pripreme ovog šou programa podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

On je na svom profilu objavio video iz režije ovog talent šou programa i pokazao samo deo onoga kako će izgledati prostorije u kom će boraviti učesnici, kao i pozorište u kom će svake nedelje bendovi svirati cover i autorske numere i boriti se za naklonost publike i žirija.

  • Još samo nekoliko sati do početka Insta TV-a, najvećeg interaktivnog kanala – napisao je Željko uz video.

I zaista, ne samo da će Insta TV biti najveći interaktivni kanal u Srbiji i regionu, već će biti i prva televizija ovog tipa! Gledaoci će kroz Insta TV, ali i talent šou program „Prvi bend Srbije“, imati mogućnost da aktivno učestvuju u programu, ali i da ga kreiraju.

Zeljko Mitrovic
foto: Promo

Nakon zvaničnog početka emitovanja programa Insta TV u 17:30 časova, za 18 časova zakazano je spektakluarno otvaranje talent šou programa „Prvi bend Srbije”. Osmišljen kao prvi televizijski „band camp”, „Prvi bend Srbije” okupiće najtalentovanije pevače, muzičare i plesače u Srbiji – njih 36 će svake nedelje formirati 6 bendova o po šest članova, i imati radionice, probe i nastupe. Takmičari će imati i mentore koji će im pomagati u pripremi nastupa, a za sve učesnike obezbeđeni su najsavremeniji muzički instrumenti koji će im biti na raspolaganju. Svih sedam dana će se spremati za šou, kada će pred publikom svirati i cover i autorsku pesmu, za koju će se glasati, a bend sa najboljim rezultatima biće nedeljni pobednik.

Zeljko Mitrovic
foto: Promo

Poslednje pripreme se privode kraju, a večeras ćete se upoznati sa talentovanim muzičarima i pevačima koji će dati sve od sebe da osvoje regionalnu publiku, ali i žiri, u kom će se možda naći i Željko Mitrović, kao sasvim sigurno najbolji basista u našoj zemlji. Ali da biste to saznali, pozivamo vas da večeras od 17:30 časova budete uz novu televiziju na ovim prostorima Insta TV i spektakularno otvaranje talent šou programa “Prvi bend Srbije”.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track