NAJAVA NOVIH MUZIČARA U NAJZABAVNIJOJ EMISIJI "PUSTI BRIGU"! Počinje još uzbudljivija sezona omiljenog porodičnog šou programa!
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

NAJAVA NOVIH MUZIČARA U NAJZABAVNIJOJ EMISIJI "PUSTI BRIGU"! Počinje još uzbudljivija sezona omiljenog porodičnog šou programa!

Zabava -

Na pragu smo nove sezone zabavnog porodičnog programa “Pusti Brigu” koji se emituje nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji.

Navikli ste da uživate zbog razgovora sa sjajnim gostima, nasmejete se šarmantnoj Suzani Petričević i njenoj veštoj snalažljivosti, da dobijete dobar recept od najveštijeg u kuhinji, kuvara i fud stiliste Dejana Šutanovca, i zapevate uz muziku koja ovaj šou prati.

00:34

NAJAVA NOVIH MUZIČARA U NAJZABAVNIJOJ EMISIJI PUSTI BRIGU! Počinje još uzbudljivija sezona omiljenog porodičnog šou programa!

Ove nedelje, od 13 časova još je razloga da ne propustite zabavu jer stiže muzičko pojačanje.

Oni su muzički veterani kada je reč o atmosferi koju donose. Bend Brane Stijovića unosi duh vremena za kojim svi čeznemo, a svaku pesmu rado pevamo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track