NAJBOLJE OCENJENA MUĆKALICA U SOMUNU DO SADA! Porodica Dragojlović u svom najboljem izdanju
Foto: Kurir televizija

majke i snajke

NAJBOLJE OCENJENA MUĆKALICA U SOMUNU DO SADA! Porodica Dragojlović u svom najboljem izdanju

Zabava -

U novoj epizodi 4. sezone kulinarskog takmičenja Majke i Snajke, Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić ugostili su porodicu Dragojlović.

O porodici Dragojlović

Majka Zorica živi u Žarkovu. Penzionerka je i najviše voli da čita novine, gleda dokumentarce i pije kafu sa prijateljicama na svojoj terasi. U kuvanju je vešta, a najviše voli da sprema jela sa mesom. Omiljeno jelo joj je juneći gulaš koji najradije sprema tokom leta u kotliću kada se okupi cela porodica.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Adrijana je pasionirani ljubitelj sporta. Najviše voli da zajedno sa mužem gleda utakmice. Njeno omiljeno jelo je grilovana piletina. Smatra da nije naročito vešta u kuhinji, ali ističe da voli da sprema dezerte.

Nenad joj dosta pomaže u pripremi hrane i kuvanju. Sa Nenadom se družila od detinjstva, a kasnije, sa 23 godine je prijateljstvo preraslo u ljubav. Nenad je zaposlen u Vodovodu. Za sebe kaže da voli da kuva i da rado pomaže svojoj ženi. Hobi mu je gledanje sporta i šetnja.

Njihov zadatak je bio da naprave mućkalicu u somunu. Za pripremu jela imale su samo 50 minuta, jer su u toku nabavke zaboravile čak 5 namirnica.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajke su je bio oduševljen Andrijaninim jelom i dobila je prosečnu ocenu 10. Majka Zorica je takođe prošla sa dobrim kritikama te je dobila prosečnu ocenu 9.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nenad je degustirao oba jela i na njemu je bilo da pogodi koja dama je napravila ukusnije jelo. On je u tome uspeo i porodica Dragojlović je sa sobom odnela dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track