NAJBOLJE SARME OD ZELJA! Profesionalni kuvar u žiriju, a majke i snajke IZNENADILE PRIPREMOM I SERVIRANJEM! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

NAJBOLJE SARME OD ZELJA! Profesionalni kuvar u žiriju, a majke i snajke IZNENADILE PRIPREMOM I SERVIRANJEM! (VIDEO)

Zabava -

Na sredini smo još jedne nedelje u najzabavnijoj kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

Ovog puta se Porodica Tomašević oprobala u kulinarskim specijalitetima:

Tim je iz Beograda:

Majka Jasmina: Dolazi iz Beograda. Po zanimanju je trgovac. U slobodno vreme voli da čita knjige, gleda filmove. Nekada je bila radio voditelj. Voli da kuva, a najviše voli da sprema pohovane šnicle. Upravo pohovane šnicle su joj i omiljeno jelo, a pored toga obožava i punjene paprike, sarme, musaku, špagete.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Maja: Dolazi iz Beograda. Student je Više saobraćajne škole. Obavlja honorarne poslove preko omladinske zadruge. U slobodno vreme voli da sluša muziku i sređuje kuću. Najviše voli da jede slatkiše. Solidna je kuvarica, a najviše voli da sprema slatkiše.

Sin Đorđe: Iz Beograda je. Bavi se ugostiteljstvom, tačnije radi kao kuvar. U slobodno vreme voli da čita, da gleda fimove, ali naviše od svega voli da zajedno sa društvom gleda sportska dešavanja. Najviše voli da priprema razne vrste pasta i to ujedno najviše voli da jede.

Đorđe je izabrao polje pod brojem četiri, a iza njega se krila hrana sarmice od zelja. Dame su konstantovale da su imale iskustva u pravljenju ovog specijaliteta.

Majka i snajka su zaboravile osam namirnica, odnosno 16 minuta, dakle, imale su samo 44 minuta za pripremu i serviranje.

01:03

NAJBOLJE SARME OD ZELJA! Profesionalni kuvar u žiriju, a majke i snajke IZNENADILE PRIPREMOM I SERVIRANJEM!

Snajke su svojoj drugarici dale prosečnu ocenu osam, dok su majke bile nešto oštrije, te su svojoj koleginici dale prosečnu ocenu tri.

S druge strane, Đorđe je uspeo da pogodi koja od njih je napravila, po njemu, bolje jelo. Samim tim je učestvovao u kvizu, u kojem je dao tačne odgovore na ponuđena pitanja i tako zaradio 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track