AFRIKANAC SNIMIO DUET SA SENIDOM!
Foto: Printscreen TIktok

AFRIKANAC SNIMIO DUET SA SENIDOM!

Zabava -

Pevačica Senidah pozvala je fanove na društvenim mrežama da zajedno sa njom otpevaju duetsku verziju njene pesme "Mesečina i ja"! Jedna od verzija oduševila je njene pratioce, a video je postao viralan na mrežama. Naime, afrikanac koji je se na Instagramu zove "Harry Le Mo" na tečnom srpskom izveo je pesmu i obradovao pevačicu, ali i brojne korisnike Tik Toka i Instagrama!

Karaoke su deo jednog od brojnih izazova za Senidinu publiku, koja nestrpljivo očekuje njen muzički okršaj sa Lepom Brenom 2. juna na Donjem Kalemegdanu. Na dve bine - jedna naspram drudge, Senidah i Lepa Brena nastupiće na jedinstvenom događaju Red Bull SoundClash koji pred publiku donosi novi koncept zabave i muzičkog programa kakav do sada nije viđen kod nas. Kroz četiri runde, Lepa Brena i Senidah takmičiće se ko je bolji performer i čija publika je glasnije, izvodeći svoje pesme, ali pesme jedna druge.

@chocomaniak Ko hoće da peva sa mnom??? Snimi stitch / duet, okači na svoj TikTok, dodaj #redbullsoundclash i #teamSenidah i taguj lokalni Red Bull nalog, npr. @redbullrs ?? Za najbolje smo spremili lepe poklone! ? P.S. Više info o karaokama na redbull.com & vidimo se 2. juna ?? Cooltix.rs #dajetikriiila #fyp #Senidah ♬ original sound - SENIDAH

"Jedva čekam da čujem Brenu kako peva "Mišiće" glasi samo jedan od komentara na društvenim mrežama. A kako peva afrinac Harry Le Mo poslušajte u videu u nastavku:

00:51

Afrikanac snimio duet sa Senidom

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track