ROĐENI POBEDNIK: Nikada ne biste pogodili kako se zabavlja čuveni BRUS VILIS!
Foto: Vertical Ent / Planet / Profimedia

ROĐENI POBEDNIK: Nikada ne biste pogodili kako se zabavlja čuveni BRUS VILIS!

Zabava -

Brus Vilis, čuveni holivudski glumac uživa u jedinstvenom provodu!

Jedan od najpopularnijih svetskih glumaca, Brus Vilis stekao je veliku popularnost kroz serijal filmova "Umri Muški". 1988. godine, kada se na velikom fimskom platnu prvi put pojavio ovaj film ništa nije ukazivalo da će on imati četiri nastavka.

Uprkos lošim prognozama, procenjuje se da je zarada od ovog filma bila blizu 140 MILIONA DOLARA!

Ljubiteljima sportskog klađenja i online slot igara toplo preporučujemo da odgledaju film "Uloži na favorita" u kojem je Brus Vilis briljirao!

Pored njega glavnu žensku ulogu u filmu igra Rebeka Hol. Brus Vilis tumači ulogu Dinka, sportskog kockara koji vodi Bet (Rebeka Hol) u kockarske poduhvate. Bet je entuzijasta i proslavlja svaki, pa i najmanji dobitak što posebno nervira Dinka.

Turbulentan odnos glumačkog para u ovom filmu će vas apsolutno oduševiti!

Ipak, njegova filmska karijera nije jedina veza sa fantastičnim svetom zabave. Brus Vilis je strastveni ljubitelj bakarata i slot igara. Šuška se da je prilikom jedne posete Atlantik Sitiju zaradio blizu POLA MILIONA DOLARA igrajući bakarat, a beleže se i sjajni uspesi na slot igrama.

A ukoliko ste i vi strastveni ljubitelj slot igara predlažemo vam da se prudružite EXPANSE SLOT GROZNICI u Meridianu!

Zabava se održava na tri popularne igre provajdera Expanse Studios: Pia Premium, Wild White Whale i God Of Coins!

Pridružite se sjajnoj zabavi počevši od 8. maja, pa sve do kraja meseca. Svakodnevno će biti nagrađeno 20 najboljih igrača, a šampion avanture osvaja 400 POKLON SPINOVA na igri Wild White Whale!

Ne propustite šansu, osetite moć Expanse Slot Groznice!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track