STRAVIČNA SUDBINA TINE TARNER! Doživela je dve JEZIVE TRAGEDIJE od kojih se više nikada nije oporavila!
Foto: MICHAEL GOTTSCHALK / AFP / Profimedia

pretužno

STRAVIČNA SUDBINA TINE TARNER! Doživela je dve JEZIVE TRAGEDIJE od kojih se više nikada nije oporavila!

Zabava -

Tina Tarner, preko 60 godina gradila je i trajala na rok sceni planete, koja danas ne može da se oporavi nakon vesti od ovog nenadoknadivog gubitka.

Tina Tarner
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljica roka nizala je vrtoglave uspehe, osvajala nagrade i harala svetom, dok joj u privatnom životu ni najmanje nisu cvetale ruže već naprotiv.

Jedna od stvari koja je definitivno obeležila njen život njen turbulentan brak sa suprugom i muzičkim partnerom Ajkom. Naime, par je u braku proveo dugih 16 godina tokom kojih je Tina bila svakodnevno izložena maltretiranjem i zlostavljanjem. Kad su se upoznali, Tina je imala samo 17 godina. Ajk je bio fasciniran njenim glasom, naučio ju je mnogo o muzici, te joj je plaćao da nastupa na sceni. Nije trebalo dugo da njihovo prijateljstvo preraste u nešto više.

- "Seks s njim bio je poput silovanja, posebno kad bi započeo i završio s udarcima. Znao bi toliko da me tuče da bih osetila kako mi se krv sleva niz grlo tokom nastupa. Jednom mi je u lice bacio šoljicu vruće kafe, nakon čega sam dobila opekotine trećeg stepena", rekla je slavna pevačica, koja se jedne noći ipak odlučila na beg.

Tina Tarner
foto: MICHAEL GOTTSCHALK / AFP / Profimedia

Sa drugim mužem imala je više sreće, a čin ljubavi koji je pamtila do kraja života, jeste trenutak kada joj je dao bubreg nakon što je doživela moždani udar.

Tina Tarner
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sa druge strane, preživljavala je najgore tragedije koje jednoj majci mogu da se dogode. Sahranila je jednog sina koji je izvršio samoubistvo, a nekoliko godina kasnije i drugi je tragično izgubio život, dok se ona nikada od toga nije oporavila.

- Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. jula 2018., rekla sam svoje poslednje zbogom svom sinu, Kregu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je pedeset devet godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moje dete - napisala je na društvenim mrežama Tina pre četiri godine nakon smrti svog starijeg sina.

Roni je pronađen mrtav u svojoj kući, a neko vreme se borio sa rakom. Umro je u 62. godini, a javnosti je najpoznatiji po ulozi u filmu "Šta ljubav ima sa tim".

Roni Tarner
foto: Printscreen

Kraljica roka, danas je preminula u 83. godini a iza sebe je ostavila mnoštvo hitova, nagrada i nezaboravnih nastupa.

Kurir.rs

Bonus video:

56:42

USIJANJE 24.05.2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track