"NE DOŽIVLJAVAJU NAS U NAŠEM GRADU" Nezaboravna zabava u 'Pusti brigu' uz dvojac 'KRUŠEVAC GETO': Uvek gledamo da to bude OVAKO
Nikola Milenković o doprinosu emisiji Pusti brigu, Foto: Kurir TV

pusti brigu

"NE DOŽIVLJAVAJU NAS U NAŠEM GRADU" Nezaboravna zabava u 'Pusti brigu' uz dvojac 'KRUŠEVAC GETO': Uvek gledamo da to bude OVAKO

Zabava -

U poslednjoj epizodi zabavne emisije "Pusti brigu" u ovoj sezoni, voditeljka i novinarka Ljiljana Stanišić ugostila je folk zvezdu, Nadu Obrić, pevača Nemanju Stevanovića, Dvojac Kruševac Geto - Nikolu Trišića i Nikolu Milenkovića, voditeljku i novinarku Vanju Camović i pesnikinju Jasminu Stijović.

Nikola MIlenković, NIkola Trišić
foto: Kurir tv

Nakon kratkog kviza u kojem su svi učestvovali, Nikola Trišić i Nikola Milenković podelili su sa gledaocima o tome kako su zadovoljni učestvovanjem u emisijii Pusti brigu.

Nikola MIlenković, NIkola Trišić
foto: Kurir tv

MIlenković ističe da su uspeli da doprinesu da opuštanje nedeljom bude još bolje.

- Drago nam je da smo uspeli da plasiramo našu vrstu humora. Sve teče kao mleko - kaže i Trišić, a Milenković dopunjuje:

05:50

NE DOŽIVLJAVAJU NAS U NAŠEM GRADU Nezaboravna zabava u Pusti brigu uz dvojac KRUŠEVAC GETO: Uvek gledamo da to bude OVAKO

- U našem kraju u Kruševcu nas ne doživljavaju - kroz smeh komentariše Milenković, skoro smo imali premijeru u našem gradu, i stvarno su nas naši Kruševljani dočekali uz aplauz i podršku, tako da hvala im najlepše. Mi uglavnom kada pravimo video skeč, gledamo da to bude oštra kritika društvu i da ih uz to malo i nasmejemo - rekao je Milenković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track