SAMO U TRAVELLANDU: Ponuda luksuznih hotela u Grčkoj koja se ne propušta!
Foto: Promo

SAMO U TRAVELLANDU: Ponuda luksuznih hotela u Grčkoj koja se ne propušta!

Zabava -

Temperature su ovih dana prave tropske. Pravo je vreme za odmor na obali mora!

Svi koji se u poslednjem trenutku odlučuju za letnji odmor u trenutno aktuelnoj visokoj sezoni, nailaze na poteškoće, jer slobodnih mesta ili nema ili cene ne odgovaraju planiranom budžetu.

Grčka bez obzira na sve, i dalje čvrsto drži visoko prvo mesto na listi najtraženijih letnjih destinacija. Već godinama unazad kvalitetan hotelski smeštaj obezbeđuje svojim putnicima turistička agencija “Travelland”. Nekoliko luksuznih hotela se sa razlogom izdvajaju iz njene ponude.

Travelland
foto: Promo

GRČKA NAS ZOVE!

Wellness Santa Hotel & Spa 5* deluxe je namenjen hedonističkom odmoru odraslih osoba. Smešten je odmah pored peščane plaže Aja Trijada. Centar Soluna je udaljen svega 14 km. Ovaj objekat sa pet zvezdica raspolaže bazenom na otvorenom, barom kraj bazena i terasom za sunčanje. Nudi restoran-bar mediteranske kuhinje i spa centar sa bazenom u zatvorenom, saunom i hidromasažnom kadom. Svaki dan možete započeti doručkom na bazi švedskog stola u prostoru za ručavanje. U grčkim i drugim mediteranskim jelima možete uživati u restoranu, iz kojeg se pruža pogled na more. Budite gosti ovog specifičnog hotela već od 20.07. – boravak na 7 noći po ceni od 799 evra (polupansionska usluga).

Travelland
foto: Promo

U blizini mesta Agia Paraskevi na poluostrvu Kassandra, 100 km od aerodrome u Solunu, dobrodošlicu će vam poželeti ljubazno osoblje novog hotela Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*, deluxe. Prelepa borova šuma u kombinaciji sa šljunkovitom plažom i prirodnim izvorima mineralne vode učiniće da Ajul Luxury Hotel and Spa Resort postane vaša oaza mira i opuštanja. Hotel se nalazi na 700 metara od plaže. Svakodnevni prevoz od hotela do plaže organizovan je od strane hotela. Uz ultra all inclusive uslugu možete uživati u ovom hotelu već od 21. jula (boravak na 10 ili 7 noći).

Travelland
foto: Promo

HIT PONUDA - POPUST od 30% samo u TRAVELLAND-U!

Zadivljujućim sadržajem hotel AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort 5* će vaš odmor učiniti nezaboravnim. Harmonično smešten kao oaza za svakog avanturističkog gosta, ovaj raj bez premca na peščanoj plaži Agios Joanis je simbol vrhunskog i prefinjenog gostoprimstva. Objedinjuje najbolje restorane i idilične barove, energičan Fitness & Spa centar koji vode talentovani velnes stručnjaci. Najniža cena boravka na 7 noćenja u julu je 1179 evra.

Travelland
foto: Promo

Cronwell Platamon Resort 5* je mesto dobrog porodičnog odmora. Smešten je u živopisnoj oblasti Platamonas, a od Soluna je udaljen jedno 100 km.

Ovo mesto je zaista jedinstveno jer skladna kombinacija planinskog područja i magične obale, idealno okruženje istorijskim znamenitostima kao što su Olimp i drevni dvorac iz 12. veka Platamon, pretvaraju uobičajeni hotel na plaži u istorijski centar. Dokonost u ovom hotelu nije dobrodošla. Kvalifikovani hotelijeri kompanije Cronwell Hotels & Resorts podelili su teritoriju u dve zone: za decu i za odrasle, pa će tako svako imati dovoljno prostora, vremena i aktivnosti za sebe. Usluga u hotelu je ultra all inclusive, a najniža cena boravka na 7 noćenja u julu je 909 evra.

Svi zainteresovani za odmor u Crnoj Gori mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track