LETOVANJE i CITY BREAK putovanja u septembru: Sa Travellandom u Španiju i Italiju
Foto: Promo

LETOVANJE i CITY BREAK putovanja u septembru: Sa Travellandom u Španiju i Italiju

Zabava -

Da li biste u septembru najradije posetili neku evropsku metropolu ili bili na moru? Nije lako doneti odluku budući da su ponude više nego privlačne.

Prve dane sunčanog septembra iskoristite uživajući u najposećenijem letovalištu Španije sa obalom dugom čak 40km - Costa Brava. Avionski aranžmani na 7 i 9 noćenja dostupni su već od 5.9. po ceni od 769 evra. Za sve putnike koji rezervišu svoje mesto do 31.8. očekuje ih besplatan pun pansion u impresivnom hotelu u Benidormu - Gran Hotel Bali 4*.

Specijalna ponuda hotelskog smeštaja u mestu Ljoret de Mar aktivna je u turističkoj agenciji “Travelland”. U pitanju su aranžmani na 7 i 10 noći po ceni od 769 evra (hoteli Alegria Fenals Mar 4*; Maria del Mar 4*; Gran Don Juan Resort 4*; Alegria Mariner 4*…). Rezervišite svoje mesto u avionu za polazak 16.9. na direktnom letu Beograd-Barselona.

travelland
foto: Promo

Počinje sezona takozvanih City Break putovanja. Kada se odlučujete za putovanje u Španiju, gradovi koje prosto morate videti i doživeti su sigurno Barselona, Madrid, Valensija.

“Travelland” agencija je spremila avio aranžman na četiri noći za glavni grad Kraljevine Španije, Madrid sa najranijim polaskom od 9. septembra po ceni od 599 evra. Atraktivnu Barselonu možete posetiti od 21.9. po ceni od 579 evra (avio aranžman na 3 i 4 noći), a Valensiju po ceni od 589 evra (avio aranžman na 3 noći). Barselona je za mnoge zaljubljenike u umetnost pravi grad-muzej, pre svega zbog upečatljive Gaudijeve zaostavštine. U slučaju da vas umetnost ne privlači previše, budite uvereni da će vas grad ipak očarati svojom lepotom kojom se razmeće na svakom koraku. A imate mogućnost i ovakve avanture – uživajte u Barseloni 3 dana, a onda se četvrtog dana ukrcajte na brzi voz AVE i posetiti Madrid. Aranžman kombinovanog prevoza (avion/voz) organizovan je za polazak 17.9. od strane agencije “Travelland” i košta 949 evra.

travelland
foto: Promo

Neka od živopisnih City Break putovanja se odnose naravno na italijanske gradove. Pa tako već od 31.8. svakog četvrtka možete obilaziti Severnu Italiju i njene gradove Veronu, Veneciju, Padovu, Trst. Aranžman na 5 dana košta svega 79 evra. Broj mesta po toj ceni je ograničen pa požurite sa prijavama. Od 7. septembra organizovani su polasci za Milano po ceni od 109 evra.

Ipak “Svi putevi vode u Rim”, te je glavni grad Italije nezaobilazna destinacije na listi najpoželjnijih destinacija za posetu u septembru – Od 7.9. mogući su avio aranžmani na 3 noći po ceni od 469 evra. Pri samom vrhu te liste nalazi se i jedna čarobna destinacija sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem, - Pulja. Avio aranžman BARI-PULJA na 4 noći organizovan je za polaske 7.9; 14.9; 28.9; 12.10. po ceni od 559 evra.

travelland
foto: Promo

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track