EVO KO JE ODNEO NAGRADU OD 100.000 DINARA: Bilo je "gusto", neki nisu stigli da završe svoja jela, a oni koji jesu PRVI SU!
Foto: Kurir TV

мајке i snajke

EVO KO JE ODNEO NAGRADU OD 100.000 DINARA: Bilo je "gusto", neki nisu stigli da završe svoja jela, a oni koji jesu PRVI SU!

Zabava -

Poznata emisija "Majke i snajke" koja je otvorila svoju novu jesenju sezonu prošle nedelje, u subotu je otkrila popednike ovonedeljnog takmičenja.

Majke i snajke
foto: Kurir

Pogledajte ko su bili učesnici od ponedeljka, a onda pri samom dnu SAZNAJTE KO JE POBEDIO I ODNEO NAGRADU:

Porodica Mitić – Niš

Majka: Ljiljana Snajka: Dragana Sin: Igor

Igor i Dragana Mitić se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, ali ga je zadržala kulinarskim veštinama. Oni su posvećeni poslu, ali se Dragana trudi i da pokrene mali kulinarski biznis. Igorova majka, Ljiljana, je domaćica, porodična žena sa tradicionalnim vrednostima. Mitići takođe za sebe kažu da su tradicionalna porodica koja uživa u tradicionalnim specijalitetima. Draganin i Igorov hobi je kuvanje i druženje u prirodi. Majka Ljiljana voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje puno pažnje.

Sin Igor je izabrao polje broj pet, a iza njega se krilo jelo dinstani vrat u luku i pire krompir. Dame su izostavile četiri namirnice iz nabavke, te su od ukupnih sat vremena za pripremu izgubile osam mintua, odnosno dva minuta po sastojku, tako da su imale svega 52 minuta za kuvanje.

Igoru su potom izneli dva tanjira na astal, a on je za zadatak imao da pogodi koje je čije jelo, a on je to i uspeo, pa se plasirao u kviz koji će mu doneti 10.000 dinara. Dao je tačan odgovor na sve pitanja i tako obezbedio svojoj porodici 10.000 dinara.

Zatim u utorak takmičili su se:

PORODICA DAVIDOVIĆ

Majka: Dušanka Snajka: Jelena Sin: Dušan

Majka Dušanka je penzionerka iz Beograda. Voli cveće i bavi se ručnim radom, voli da kuva, pravi domaće rezance, sitne kolače i pite. Voli sva jela, posebno domaću supicu koju ona spremi, podvarak, sarmu, pohovani restovan krompir. Snajka Jelena je iz Beograda, po zanimanju frizer. U slobodno vreme voli da kuva. Omiljeno jelo joj je sve od kiselog kupusa. Sin Dušan je iz Beograda. Zaposlen u jednoj firmi, bavi se logistikom. Hobi mu je sport, takođe voli da šeta ali i da kuva. Omiljeno jelo su mu juneći repovi u saftu.

Sin Dušan je odabrao polje pod brojem sedam, a iza njega se krije specijalitet zlatiborske makarone i palačinke. Dame su u nabavci izostavile četiri namirnice i tako im je pun sat za pripremu bio uskraćen za 8 minuta, te su imale 52 minuta za pripremu jela.

Majke i snajke su bile oduševljene hranom, pa je tako ova porodica od snajki dobila prosečnu ocenu 10, dok su od majki dobili devetku. Sve u svemu, svi su imali pozitivne komentare za ovaj specijalitet.

Sin Dušan se plasirao u kviz u kojem nije uspeo da da tačne odgovore na pitanja, pa je tako ostao uskraćen za 10.000 dinara.

U sredu mogli smo videti:

Porodica iz Beograda - Majka:

Ljubinka Snajka: Maja Sin: Goran

Majka Ljubinka rođena je u Mačvi, živela je i radila u Loznici. U zadnjih 14 godina živi u Beogradu. Veoma je aktivna u klubovima za stare gde peva i solo i u grupi Voždovački slavuji. 2019-te godine izabrana za miss seniorki Srbije. Voli da kuva sva domaća jela posebno sarmu i prebranac. Snajka Maja iz Beograda, po struci ekonomista. Hobi joj je cvećarstvo. Vreme provodi sa porodicom, voli da kuva, a omiljeno jelo joj je pasta Sin Goran živi u Beogradu, po zanimanju je ekonomista za turizam. Nije vešt u kuhinji, hobi mu je sport. Omiljeno jelo mu je musaka.

Sin Goran je od 10 ponuđenih polja izabrao ono pod rednim brojem četiri, a iza tog broja se krije specijalitet - musaka i šopska salata.

Dame su u nabavci uzele sve potrebne namirnice sa spiska i tako nisu izgubile niti jedan minut, pa će za pripremu ovog specijaliteta imati čitavih sat vremena.

Majke su imale blage zamerke, te je njihova konačna ocena osam za pripremljeno jelo od Ljubinke. S druge strane, snajke nisu bile očarane, pa je Maja dobila prosečnu ocenu sedam.

Na kraju, sin Goran je uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, s obzirom na to da su mu spuštena dva tanjira, pa je trebalo da pogodi koje jelo je čije. Samim tim, ostvario je učešće u kvizu na kojem se nije najbolje snašao, pa je ostao uskraćen za dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Dok su u četvrtak plasirani bili:

Majka: Dobrila Snajka: Tanja Sin: Zoran

Majka Dobrila je iz Beograda, bavi se turizmom, hobi joj je pisanje, voli prirodu i njene čari i mišljenja je da bi ljudi trebali da žive u skladu sa prirodom. Voli da kuva, voli domaća jela, omiljeno jelo joj je sarma, a posebno sarmice od zelja sa jogurtom. Snajka Tanja je iz Čačka, živi u Beogradu, bavi se digitalnim marketingom, voli da šeta u prirodi i da putuje, voli da uči nove stvari. Slobodno vreme provodi na porodičnim okupljanjima. Pravi je esteta i voli da aranžira. Omiljeno jelo joj je potaž od bundeve. Sin Zoran je iz Jagodine, živi u Beogradu. Zaposlen je u firmi na poziciji obezbeđenja. Hobi mu je košarka i gledanje engleske Premijer lige. Voli da kuva brza jela, omiljeno jelo su mu punjene paprike i sarme.

Sin Zoran je odabrao polje broj devet iza kojeg se krije specijalitet gulaš sa testeninom. Dame su u nabavci za ovo jelo izostavile sedam namirnica i tako za svaku izgubile po dva minuta, pa su za pripremu gulaša imale svega 46 minuta.

Majke u žiriju nisu bile oduševljene jelom Dobrile, doduše imala je kratko vremena za pripremu, pa su tako dale prosečnu ocenu tri. Nešto bolja situacije je bila kod snajke, pa je njeno jelo dobilo prosečnu ocenu pet.

Sin Zoran je uspeo da pogodi koje je čije jelo, kada je u dva tanjira dobio gotov proizvod i tako je ostvario učestvovanje u kvizu za dnevnu nagradu. Odgovorio je tačno na postavljena pitanja i tako svojoj ekipi obezbedio 10.000 dinara.

A na dan pred proglašenje pobednika, u petak:

Majka: Sonja Snajka i Sanja - Sin: Vladimir

Majka Sonja ima 62 godine. Radila je kao obezbeđenje, a sada ima prodavnicu sa bebi poklonima. Snajka Sanja ima 46 godina. Radi u Lidlu i od skoro pomaže svekrvi oko prodavnice bebi poklona. Dugo su živeli u Grčkoj, gde su i držali restoran u Paraliji. Sin Vladimir ima 40 godina. Ima građevinsku firmu za izvođenje završnih radova.

Ovaj tim, odnosno porodica Batlak je inače otvorila prvu sezonu "Majke i snajke" a sada su se pojavili i u petoj sezoni.

Vladimir je izabrao polje pod rednim brojem sedam, a iza njega se krio specijalitet pilav i vitaminska salata. Dame su izostavile samo jedan sastojak sa spiska, pa im je vreme uskraćeno za dva minuta, tako da su imale čitavih 58 minuta za pripremu.

Snajke su bile oduševljene, imale su poneku zamerku, a prosečna ocena je devet. S druge strane, majke su bile nešto oštrije u sudu, pa je Sonja za prosečnu ocenu dobila osmicu.

Sin Vladimir je uspešno od dva tanjira pogodio koja je dama napravila koje jelo, samim tim je učestvovao u kvizu, u kojem je dao tačne odgovore i tako obezbedio svojoj ekipi dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

A danas, u subotu, pobednici koji su odneli nagradu od 100.000 dinara bila je porodica:

majke i snajke
foto: Kurir Tv

Đurković!

majke i snajke
foto: Kurir Tv

ČESTITAMO!

02:12

EVO KO JE ODNEO NAGRADU OD 100.000 DINARA: Bilo je gusto, neki nisu stigli da završe svoja jela, ali oni koji jesu PRVI SU!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:41

BETI ĐORĐEVIĆ, LEO MARTIN, BOBA... Kako je to nekad izgledalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track