UMRO ČUVENI KUVAR U 61. GODINI: Koban ANAFILAKTIČKI ŠOK, porodica zamolila da se ne donose cveće na sahnranu, već da svi ovo urade
Foto: Profimedia

UMRO ČUVENI KUVAR U 61. GODINI: Koban ANAFILAKTIČKI ŠOK, porodica zamolila da se ne donose cveće na sahnranu, već da svi ovo urade

Zabava -

Čuveni kuvar Majkl Kjarelo preminuo je u nedelju veče u 61. godini. Prema prvim informacijama, doživeo je akutnu alergijsku reakciju pa anafilaktički šok koji je imao koban ishod.

Majstor kulinarstva i bivša zvezda "Food Network" Majkl Kjarelo preminuo je u medicinskom centru Queen of Valley u Kaliforniji, gde je bio na lečenju prošle nedelje, saopštila je njegova kompanija Gruppo Chiarello za People.

"Duboko žalimo zbog gubitka našeg voljenog Majkla. Njegova kulinarska briljantnost, bezgranična kreativnost i nepokolebljiva predanost porodici bili su srž njegova bića. Okupljao je ljude kroz radost zajedničkih obroka, stvaranje trajnih uspomena za stolom", navodi se u zvaničnom saopštenju porodice koja je bila uz čuenog kuvara Majkla Kjarela do poslednjeg momenta.

Majkl Kjarelo
foto: Profimedia

U saopštenju se navodi: "Dok prolazimo kroz ovaj ogroman gubitak, prisećamo se momenata koje smo imali sa njim, kako u njegovim kuhinjama tako i u našim srcima. Njegovo nasleđe zauvek će živeti kroz ljubav koju je unosio u svoj posao i kroz strast koju je usadio u sve nas, naučio nas da uživamo u ukusima života".

Sahrana će biti obaljena u krugu porodice, koja je zamolila sve koji će doći na poslednji ispraćaj čuvenog kuvara da ne donose cveće već da doniraju novac humanitarnoj organizaciji Meals on Wheels.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track