OZELENITE SVOJ RADNI PROSTOR: Neka vaša kancelarija bude zelenija, inspirativnija i udobnija!
Foto: Promo

OZELENITE SVOJ RADNI PROSTOR: Neka vaša kancelarija bude zelenija, inspirativnija i udobnija!

Zabava -

Oduvek smo osećali potrebu da svoj radni i životni prostor oplemenimo. I to nam je najbrže polazilo za rukom ako u sterilni poslovni prostor dodamo malo zelenila, jer biljke čine ambijent prijatnijim. I ne samo da njihovo prisustvo čini da prostor vizuelno bude privlačniji, već se zahvaljujući njima poboljšava i kvalitet vazduha, ali i smanjuje nivo stresa u tenzičnom okruženju.

Urban Garden
foto: Promo

Mnogo više od dekoracije

Biljke su, zato, naši verni “saputnici” na poslu. Čest prizor je saksija cveća na radnom stolu zajedno sa šoljom za kafu i slikama najmilijih. Cilj tome je da se prostor personalizuje, i da se mi sami osećamo komfornije i prijatnije dok obavljamo svoje zahtevne radne zadatke.

Koliko puta ste do sada, najčešće u američkim filmovima, videli scenu da onaj ko je dobio otkaz, na vrhu kutije sa ičnim stvarima, uvek nosi sa sobom zelenu biljku. To nije slučajno – već predstavlja simbol prolaska kroz promene i potrebu za nekom vrstom utehe.

Urban Garden
foto: Promo

Učinite radni prostor prijatnijim

Tokom vremena kako se razvija kultura i kvalitet života, i to utiče na naše potrebe i očekivanja od radnog okruženja. Danas su očekivanja zaposlenih u vezi sa radnim prostorom promenjena i postala sve više usmerena na stvaranje prijatnog, produktivnog i humanog radnog okruženja. Zeleni i održivi radni prostori postaju sve važniji kako se povećava svest o ekološkim pitanjima. Poslodavci, takođe, sve više prepoznaju značaj stvaranja prijatne i humane radne sredine za svoje zaposlene, svestrano shvatajući da to može značajno uticati na produktivnost i zadovoljstvo zaposlenih. Upravo zato ozelenjavanje kancelarija postaje sve važnija komponenta modernog poslovnog okruženja.

1 / 8 Foto: Promo

Urban Garden – vaš partner u ozelenjavanju poslovnog prostora

Jedna od kompanija koja se ističe u ovom domenu je Vrtni centar Urban Garden. Ova kompanija nudi širok izbor saksija za enterijer i sobnih biljaka, sa posebnim fokusom na njihovu primenu u poslovnim prostorima. Urban Garden uvozi atraktivne biljake koje ne samo da mogu da prate oblik i boju enterijera, već i doprinose stvaranju zdravijeg i prijatnijeg radnog okruženja. Njihova sposobnost da prečišćavaju vazduh, uklanjajući štetne čestice iz okoline, doprinosi boljem kvalitetu vazduha u zatvorenim prostorima. Osim toga, ove biljke takođe deluju kao upijači radijacije, što je posebno važno u vremenu kada smo okruženi različitim elektronskim uređajima. U Urban Gardenu ponudi je i veliki izbor biljaka koje su pogodne za prostore sa manjom količinom prirodnog svetla, što je čest izazov u modernim kancelarijama koje se nalaze u visokim zgradama. Urban Garden nudi biljke koje će uspevati i u takvim uslovima, čineći vaš radni prostor zelenijim i prijatnijim, bez obzira na to gde se nalazi.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track