ODRŽANA DOMAĆA PREMIJERA NOVE DIZNIJEVE ANIMIRANE ČAROLIJE "ŽELJA"
Foto: Promo

ODRŽANA DOMAĆA PREMIJERA NOVE DIZNIJEVE ANIMIRANE ČAROLIJE "ŽELJA"

Zabava -

Beograd je prvi grad u regionu, a i šire u kom je održana premijera najnovije originalne Diznijeve bajke "Želja" sedam dana pre početka bioskopskog prikazivanja u svetu i kod nas. U Cineplexx Delta City-ju okupila se autorsko-glumačka ekipa koja je dala svoj umetnički doprinos sinhronizaciji animirane avanture.

Želja, Wish
foto: Promo

Na svečanom ljubičastom tepihu, pred objektivom, nasmejano su pozirali umetnici, pevačica Lejla Hot, glumica Teodora Ristovski, muzičar Ognjen Radivojević, producent Srđan Čolić i drugi, a pred početak filma i u duhu naslova Diznijeve čarolije zamislili neku od svojih želja.

Želja, Wish
foto: Promo

"Da svako dete na ovoj planeti bude zdravo i da nijedan roditelj nikada ne doživi da svoje dete izgubi," isakla je Lejla Hot koja tmači glavnu junakinju Ašu. O utiscima i radu na filmu glumica Teodora Ristovski kaže da je biti deo Dizni ekipe velika čast, "posebno sada kada studio obeležava 100 godina postojanja." Za Lejlu utisak je, kao i uvek, da kada je Dizni magija u pitanju "neizmerna čast i sreća što sam deo nje, kao i uvek prisutna knedla u grlu."

Želja, Wish
foto: Promo

Animiranom avanturom "Želja" Dizni zaokružuje proslavu svog velikog jubileja, sto godina od nastanka stidija. Ideju da kreira novu priču i originalne likove koji će u sebi sadržati dosadašnje nasleđe Volta Diznija, ali i doneti filmski naslov koji će biti blizak nekim novim i budućim generacijama nastala je još 2018. godine, a rediteljski potpis dao je američki filmski radnik Kris Bak, ujedno i reditelj proslavljene animacije "Zaleđeno kraljevstvo".

1 / 8 Foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track