SPREMA SE SPEKTAKULARNA ODA TINI TARNER NA KONCERTU BRAJANA ADAMSA U ŠTARK ARENI?
Foto: Promo

SPREMA SE SPEKTAKULARNA ODA TINI TARNER NA KONCERTU BRAJANA ADAMSA U ŠTARK ARENI?

Zabava -

Društvene mreže i portali svih medijskih kuća poslednjih dana preplavljeni su informacijama da bi na koncertu Brajana Adamsa 12. decembra u Štark Areni kao specijalni gost mogla da se pojavi niko drugi do - Beyoncé!

Iako ova informacija još uvek nije potvrđena, u dobro obaveštenim krugovima šuška se da bi ovaj jedinstveni sudar rokenrola i popa mogao biti prava posveta velikoj Tini Tarner, sa kojom je Adams davne 1984. snimio antologijski hit „It's only love“, a koji bi na prestoničkom koncertu mogao izvesti sa Beyoncé.

Bijonse, Tina Tarner
foto: Printscreen/Facebook

Poznato je da su njih dve imale poseban odnos, a Queen Bee često je isticala da Tina za nju predstavlja izuzetnu inspiraciju i uzor. Njih dve su imale priliku i da dele scenu - svi se dobro sećamo njihovog prvog zajedničkog nastupa na dodeli Grammy nagrada 2008. godine, pa se ne bismo iznenadili da upravo Beyoncé i uživo vidimo u Beogradu uz Adamsa za manje od dve nedelje.

Ulaznica za koncert još uvek ima u orgraničenim količinama, a mogu se naći putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajni Štark Arene i TC Rajićeva (I sprat).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track