DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO
Foto: Shutterstock

"pusti brigu"

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

Zabava -

U ovonedeljnoj epizodi emisije "Pusti brigu" koja se emituje na Kurir televiziji od 17.10 časova voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je Snežanu Babić Sneki, Bilju Jevtić, Acu Ilića i Jelenu Biorac.

pusti brigu
foto: Kurir tv

Sneki, pevačica, je ovom prilikom otkrila nekoliko zdravih recepata narodnog lekara, zapevala je nekoliko svojih hitova, ali i pomogla vrhunskom kuvaru Dekiju u kuhinji.

Najskladniji bračni par na muzičkoj sceni, Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić otkrili su tajnu skladnog braka, govorili o vaspitanju sina i odali nekoliko tajni o kojima nikada ranije nisu govorili, među kojima je i razlog zbog čega se ponekad posvađaju.

Sneki, koja poznaje Bilju i Acu, prisetila se kada je poznati par počeo da se zabavlja.

- Ja sam bila početnik, bili smo na jednom koncertu i tada sam ih upoznala. Zaista jesu skladan brak - rekla je Sneki, a Aca dopunio:

Ne pretvaramo se, ne glumimo... Ne može da se odglumi to...

Kako je voditeljka ukazala na sve veći broj razvoda i nesuglasica zbog kojih se brakovi raskidaju, Bilja je dala neke uvide u to kako oni opstaju:

- Uvek ponavljam jednu istu, koja je univerzalna... Veliko je bogatstvo što imamo jedno drugog i što smo prihvatili jedno drugo kakvi jesmo, sa nekim korekcijama i prilagođavanjima... Najvažnije i krucijalno je da ostaneš svoj... Ne možeš da promeniš čoveka, jer je onda on nesrećan... - istakla je Bilja.

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

Aca je otkrio oko čega ima nesuglasica.

- Ima oko ručka, zašto nisi ono moje spremila.. I nedeljom, mora da bude supa! - nasmejao se Aca, a supruga dopunila:

Ja volim da to bude zdravo, a oni vole ljuto, preslano, pikantno, masno, čvarci...

Aca se na to nadovezao:

- Pitali jednog čoveka "Zašto voliš Francusku?", a on je rekao "Zbog svega onoga što šteti mome zdravlju".

Nakon ovoga Aca je otpevao poznatu pesmu "Prazna soba".

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track