GOSTI KURIR TV ZAPOČELI NOVOGODIŠNJU EUFORIJU! Nisu izdržali, GAJIĆ ih odmah uposlio: Prvo da me malo isprozivaš pa da POČNEMO
Foto: dd

kurir tv

GOSTI KURIR TV ZAPOČELI NOVOGODIŠNJU EUFORIJU! Nisu izdržali, GAJIĆ ih odmah uposlio: Prvo da me malo isprozivaš pa da POČNEMO

Zabava -

Aki Marković, pevač i Vojkan Jović, harmonikaš gostovali su u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića.

Jelena Karleuša
foto: kurir tv

"Istočna Srbija u malom", započeo je Gajić, predstavljajući goste.

Osvrnuli su se na prethodne godine i kako su slavili Nove Godine i gde će proslaviti ovu i složili da je, kako je Gajić istakao, "sve naopako".

dd
foto: dd

- Prvo da me lepo isprozivaš, pa da počnemo - kaže kroz smeh Aki koji je u nastavku pojasnio:

- Nije nas bilo neko vreme, ali sada smo tu.

Vojkan je u ovom videu otrkio gde će biti novogodišnja proslava.

07:23

DA LI STE ČULI ZA KOBRE? Poslušajte NEVEROVATNE GOSTE KOD IVANA GAJIĆA! Kreće NOVOGODIŠNJA EUFORIJA

Vojkan Jovic i Orkestar Kobre je fantastičan muzički bend koji čini nekoliko muzičara. Trenutno su jedan od popularnijih bendova, kako su Srbiji, tako i van granica nje. Iza sebe imaju niz uspešnih proslava koje su ih i dovele danas do tolikog uspeha.

Činjenica je da zaista umeju da prirede odličnu atmosferu svojim talentom i energijom, zbog čega možemo garantovati nezaboravan provod na vašoj proslavi.

Njihov muzički repertoar čine narodna i zabavna muzika, a sam repertoar odiluje velikim brojem pesama, kako starijih, tako i novijih hitova.

Ukoliko želite vrhunski provod i kvalitetnu dinamiku na vašoj proslavi, Vojkan i orkestar Kobre su savršen odabir za vas!

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:00

PORAZ U UKRAJINI POVEZAN SA RATOM U IZRAELU?! Vojni pilot: Šta se stvarno desilo znaćemo za 50 godina, uvodi se NOVA OPASNOST!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track