IVAN JEVTOVIĆ NE ISPUŠTA IZ RUKU SVOJU SUPRUGU! Zaljubljeni kao prvog dana, fotke sve govore: KURIR PAPARACO
Foto: Kurir, Dragan Kadić

GOLUPČIĆI

IVAN JEVTOVIĆ NE ISPUŠTA IZ RUKU SVOJU SUPRUGU! Zaljubljeni kao prvog dana, fotke sve govore: KURIR PAPARACO

Zabava -

Glumac Ivan Jevtović i njegova supruga Sandra se gotovo nikada ne pojavljuju zajedno na javnim dešavanjima.

Sandra je po obrazovanju kostimograf i dizajner, a kako je glumac u više navrata javno isticao, ona mu je najveća podrška u svemu što radi. Naš paparaco uspeo je da ih uslika u večernjoj šetnji u centru grada.

Ivan Jevtović
foto: Kurir

Sudeći po fotografijama, oni su zaljubljeni kao prvog dana, a dokaz za to je što se nisu odvajali jedno od drugog i sve vreme su se držali za ruke kao zaljubljeni tinejdžeri. Njih dvoje su u jednom trenutku svratili i do jedne prodavnice obuće, gde su razgledali letnju obuću, a zatim su nastavili šetnju ka Vračaru i svom porodičnom domu.

Inače, Sandra i Ivan su u srećnom braku više od dve decenije i imaju ćerku Sofiju.

1 / 5 Foto: Kurir

- Biti posvećen i ne zaboraviti zašto si tu osobu prvi put zagrlio, poljubio i rekao joj da je voliš. Ukoliko ste imali sreću da nađete srodnu dušu, deo koji nedostaje da bi se točak života uspešno zakotrljao, morate da učinite sve što je u vašoj moći da tu osobu sačuvate. Sandra i ja se trudimo da imamo "naše vreme". Jutro nam počinje uz kapućino, za koji sam ja zadužen, a onda puštamo ploče uz koje sve troje pevamo i đuskamo. Kao u svakom braku, i u našem dođe do "varnica". U takvim situacijama gledamo ko će biti veći car i prvi popustiti. Besmisleno je trošiti dragocene trenutke na negativne emocije. Još od studentskih dana okrenut sam Istoku i budizmu, mnogo sam naučio iz drevnih kineskih izreka koje su usmerene ka sticanju unutrašnjeg mira. Kada bi svako od nas pronašao tehniku kako da se "naštimuje", izbegao bi afekat, sveprisutnu pojavu kod našeg naroda. Ljudi u afektu urade mnogo pogrešnih stvari zbog kojih se kaju, ali nema nazad - rekao je Ivan svojevremeno za Kurir.

Ivan Jevtović
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track