“BOGA SAM MOLILA, NEKA MI SNAGE DA”
Foto: Kurir

“BOGA SAM MOLILA, NEKA MI SNAGE DA”

Zabava -

Pesma Evrovizije je jedan od najvećih muzičkih događaja u Evropi. Ove subote, voditelj Ivan Gajić, u svojoj emisiji “dIvan show” na Kurir televiziji, ugostiće čak tri ličnosti koje su imale lično iskustvo u vezi sa ovim takmičenjem. Gosti ove nedelje su: Ekstra Nena (pevačica), Danica Krstić (pevačica, grupa Balkanika) i Stefan Popović, voditelj RTS-a.

Ove dve pevačice bile su predstavnice naše zemlje na Pesmi Evrovizije. Ekstra Nena je bila poslednja zvanična predstavnica SFRJ, 1992. godine, dok je Danica sa Sanjom Ilićem i Balkanikom predstavljala Srbiju 2018. godine. Voditelj Stefan Popović pridružuje se ovim divnim damama, budući da je za Evroviziju vezan kao voditelj izbora za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije (Takmičenje za pesmu Evrovizije). Stefan je, takođe, neko ko je celog života živeo u Australiji, a u periodu korone doneo je odluku da se vrati u Srbiju, tamo gde su mu “koreni”. Svoje motive za ovakav korak podeliće sa gledaocima “dIvan show”-a.

Igra koju svi volite i iščekujete, ove nedelje zahtevala je od gostiju da naprave izbore koji su u skladu sa tematikom emisije- pevača i pesmu, koja je po njihovom misljenju najveći hit svih Jugovizija, Beovizija i same Pesme Evrovizije.

Predivna Ekstra Nena podeliće sa vama zanimljivu anegdotu o tome gde i zašto se našla u situaciji u kojoj joj je dodeljeno pet telohranitelja, jer je procenjeno da postoji mogućnost da joj bude ugrožena bezbednost. Takođe, sa gledaocima će podeliti istinu o tome kako je izgledala priprema za put na Evroviziju, u okolnostima sankcija pod kojima se u to vreme nalazila država.

Milica Stanimirović, Maša Kostić su i ovoga puta bile na visini zadatka. Milica je saopštila gostima šta je to što ljude najviše zanima o njima na internetu, dok je Maša postavila novi izazov jednoj zanimljivoj ličnosti.

Opustite se i uživajte uz Ivana Gajića,„dIvan show“ i Kurir televiziju i danas od 16.10h!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track