ORIGINALNO: Preko uplatnice zaveo bankarku

Umesto računa - srce i broj

ORIGINALNO: Preko uplatnice zaveo bankarku

Zabava -
Mladić Filip iz Beograda pozvao je na sastanak bankarsku službenicu tako što je na uplatnici napisao svoj broj telefona, a u odeljku za obeležavanje svrhe uplate stavio je „Poziv na piće“

BEOGRAD - Osvojio devojku originalnom idejom.

Mladić Filip iz Beograda pozvao je na sastanak bankarsku službenicu tako što je na uplatnici napisao svoj broj telefona, a u odeljku za obeležavanje svrhe uplate stavio je „Poziv na piće“. Iako je u današnje vreme teško doći do inovativnog rešenja za osvajanje suprotnog pola, ovaj kreativni mladić oborio je s nogu službenicu Nevenu. Upoznao ju je dok je čekao u dugačkom redu. Znao je da mora da preduzme nešto, pa je posegao za uplatnicom, koju je popunio neuobičajnim podacima. Kao uplatioca napisao je svoje ime, na mestu primaoca njeno ime, u rubrici za iznos napisao je neprocenjivo, kao valutu nacrtao je srce, a umesto žiro računa ostavio je svoj broj telefona.

Filip se javio u jednu radio-emisiju i rekao da je Nevena potvrdila izlazak. Neposredno potom voditelji su pozvali i Nevenu, koja je rekla isto. Potencijalni par zasad ništa više nije hteo da otkrije. (M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track