MOŽE BITI JAGNJEĆA, TELEĆA ILI PILEĆA... Da li ste čuli za KAPAMU?
Staro tradicionalno jelo, za koje vam je potrebno ŠTO VIŠE VRSTA LUKA!
Sastojci:
- 1 Mladi luk
- 1 Praziluk
- 1 Crni luk
- Spanać 400g
- Teleći file 250g
- Brašno dve kašike
- Kiselo mleko 1 čaša
- Beli luk 2 čena
- Aleva paprika 2 kašike
Od toga kako da napravite pravi italijanski specijalitet, preko čuvenog srpskog jela do laganog letnjeg recepta! Sjajne ideje, sjajni saveti... Pratite nove epizode subotom od 11h na Youtube kanalu Kurira, a kako biste uvek bili u toku sa novitetima pritisnite SUBSCRIBE, označite zvonce ili plejlistu Rašina kuhinja sačuvajte u vašoj zbirci.
Bonus video:
PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ANTONIOM KOŠTOM: Zahvalnost na podršci evropskom putu Srbije, tema bilo i otvaranje Klastera 3