Predavanje o bezbednosti dece u saobraćaju!

Budva

Predavanje o bezbednosti dece u saobraćaju!

Auto -
O važnosti ove teme govorili i automobilski novinari Petar Nikolić, Čedomir Brkić, Saša Marković i Siniša Bulatović, kao i dugi gosti

BUDVA - U okviru programa 16. Sajma automobila na Jadranskom sajmu u Budvi održano je edukativno predavanje na temu: „Bezbednost djece u saobraćaju i Opšta bezbednost u saobraćaju“.

O važnosti ove teme, ne samo za decu nego i sve učesnike u saobraćaju govorili su Petar Nikolić, automobilski novinar, Desa Vlačić, magistar saobraćaja, Dimitrije Deljanin, inženjer u tehničkoj pripremi FAM-a Kruševac, Saša Marković, automobilski novinar, Siniša Bulatović, automobilski novinar i Čedomir Brkić, automobilski novinar i najtrofejniji srpski vozač.

Predavanju su prisustvovali đaci budvanskih osnovnih škola, srednje škole, kao i najmladji iz vrtića. -Opština Budva je već uradila niz aktivnosti po pitanju unapredđnja bezbednosti saobraćaja. Jedna od njih jeste postavljanje signalizacije u zoni škola, a ono na šta smo posebno ponosni, jeste to da ćemo prvi u region izgraditi poligon za decu na površini 600 metara kvadratnih u prostoru druge osnovne škole , gde će se organizovati edukativne radionice za učenike, kazala je magistar saobraćaja Desa Vlačić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track