Novo lice reno megana!

Premijerno osveženi

Novo lice reno megana!

Auto -
Prednji deo je dizajnerski u skladu s „Renoovim“ trenutnim vizuelnim identitetom. Početna cena s popustom u Srbiji 12.990 evra

Strast koja pomera granice.„Reno“ nesumnjivo zna kako da u pravo vreme dobre automobile koje proizvodi učini još boljima, a ta formula je primenjena i na kompletnu gamu popularnog „megana“ - hečbek, kupe i karavan (grantur). Najnovije, restilizovano izdanje francuskog „šmekera“ predstavljeno je u beogradskom hotelu „Falkenštajner“, a prodaja u Srbiji počinje već u februaru.Najvažnije promene desile su se na prednjem delu vozila, koji je dizajnerski usklađen s „Renoovim“ trenutnim vizuelnim identitetom. Izmenjeni su branik, maska hladnjaka, na kojoj sad dominira veliki „Renoov“ znak u sredini, a tu si i novi farovi i hauba, kao i nova dnevna LED svetla. Stilske promene obuhvatile su sve nivoe opreme, bazni „autentik“, srednji „iksprešn“, viši GT i GT lajn, kao i vrhunski R.S. sportski model.Unutrašnjost je pretrpela minimalne izmene, a izdvajamo novi opcioni multimedijalni R-link sistem, koji će se sad prvi put naći u „meganu“ i čije bi funkcije uskoro trebalo da budu u potpunosti usklađene sa srpskim tržištem.Početna cena u Srbiji kreće se od 13.990 evra za hečbek s najslabijim benzincem od 115 KS i baznim nivoom opreme „autentik“, dok najjeftiniji dizel staje 15.990 evra. Doplata za karavan staje 1.100 evra, a za kupe 500 evra. Top-model R.S. sa moćnih 265 „konja“ košta od 28.490 evra. Prvi kupci će dobiti 1.000 evra popusta na sve modele, koji, inače, dolaze sa pet godina garancije.

MotoriDIZEL JAČI ZA PET KONJAOsveženje se desilo i ispod haube, gde se porodici turbobenzinaca pridružio 1,2 TCe, koji sad, umesto 115, ima 130 KS, dok je najslabiji dizelaš dobio pet „konjskih snaga“, pa ih sad broji 95. Svi modeli standardno imaju šestostepeni manuelni menjač, a u ponudi je i automatski EDC sa istim brojem brzina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track