USKAČI U NOVI PUNTO: Specijalna akcija Fijata za Sajam!

Fijat automobili Srbija

USKAČI U NOVI PUNTO: Specijalna akcija Fijata za Sajam!

Auto -
Novi "punto" (1,2 69 KS) u ponudi ima radio CD Mp3, klima uređaj, 5 vrata, metalik boju gratis. Cene od 8.950 evra

BEOGRAD - Tokom sajma automobila BG kar šou, u periodu od 14. do 23. marta započinje promotivna ponuda za model "fijat punto". Uskočite i vi u novi "punto" i ne dozvolite da žurka počne bez vas.

Svi posetioci sajma imaće priliku da po veoma povoljnim uslovima i posebno kreiranom kreditnom paketu postanu vlasnici ovog modela. Novi "punto" (1,2 69 KS) u ponudi ima radio CD Mp3, klima uređaj, 5 vrata, metalik boju gratis. Cene se kreću od 8.950 evra u dinarskoj protiv vrednosti pa naviše, u zavisnosti od nivoa opreme automobila.

Osim posebno istaknute ponude za "punto" na štandu će biti izloženi modeli brenda "Fijat": 500l porodica "500L treking" i "500L living", "fiat 500 kolor terapi", "panda lonž", "frimont urban". Pre svega atraktivan i dinamičan brend Alfa Romeo će biti prisutan sa modelima "đulijeta" 1.6 JTD, a tu je i "MiTo" 1,6 JTD. Luksuzna, prefinjena i elegantna "Lanča" je prisutna sa modelima, "ipsillon 0,9", "delta 1,9 JTD" kao i perjanicom svoje ponude, modelom "tema" 3,0 JTD 239 KS platinum.

Brend "Džip" će predstaviti modele "kompas" 4X4 2.2, "rangler anlimited" s paketom opreme "rubikon" u verziji 2,8 CRd kao i "grand čiroki" 3,0 multidžet" 250 KS.

Kompanija "Fijat automobili Srbija" kao apsolutni lider u prodaji komercijalnih vozila, "Fijat profešonal" će tokom trajanja sajma predstaviti model "doblo kombi" 1,3 90KS JTD bejz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track